Isnin, 11 Julai 2011

.:: mekDi ::.

sejak akhir² ni banyak betul promotion dari restoran fast food,, syok jugak.. hihi.. tp jgn di amalkan selalu,, bukan elok sangat pun,,, 

ada gak tnyer member yg keje McD, nape selalu buat promotion,, dia cakap nk tarik ramai lagi pelanggan cz saingan perniagaan cth kfc, pizza pun ada buat gak..dalam ati aku berkata.. ooooo ~~

tp aku nk share jugak promotion dari McD ni,, nmpk cam sedap jek.. mcm biasa la, buy 1 get 1 free, kupon kena print >> sini <<, g kaunter tunjuk kupon, bayar, balik makan,, hikhik


promotion bermula dari 11 - 13 Julai 2011 yek.. ingt tau.. yg tak tahan dia punyer tag line tu "A Duolicious tower of juicy beef & cheese"... dengar je da terliur... 

da da ~~

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

selalulah post kat blog if ada kupon2 mcD. tq for sharing.

faiza erina berkata...

ok nti kalau ada lg saya share ea,,, hihihi

Jaka D'Hunter berkata...

malam ni bru nak lepak sane....nak try sodap dok...

tak sangka mlm td bru lepak2 ngan akak.....tiba2 boleh jumpe blog ni..hahaha

member bagong

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...