Isnin, 4 Julai 2011

.:: kembali aktif ::.


hihi,,bukan aktif bersukan ok,, kembali aktif memasak.. da lama beno x update blog pasal menu makanan,, asik menu kedai jek kan...

ye la, bukn senang tau nk amik mood utk masak lepas² sakit aritu,,, bape kali masak semua tak jadi,, pedas la, masin la,,, pendek kata tak sedap langsung ! :P

so, minggu lepas dengan mood yg berkobar² g beli brg basah kt @mart, kempas... segar je rasa bila g pasar.. seronok tgk ayam tersusun rapi,, ikan macam² jenis dan kaler..hijau je mata duitan ni tgk sayur..hihi

menu nk masak ape da pikir da dr kt opis lg,, penat google kt blog² member yg lain cari idea...sampai² je pasar terus beli ape yg wajib,,hihihi,,wajib ea... balik uma readykn semua bahan dan masak... 

inilah hasilnya,,,


udang sambal

 bayam masak lemak berudang,,, aisey batang bayam ni interfrem la pulak...

telur dadar bermayonis..tu yg hangus tu,,huduh !

rasa nya ini 1 kombinasi lauk pauk yg best la... mesti korang pernha cuba kn,,,sebab dulu mak ajo mcm ni,, hihi,, i follow jek ~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...