Isnin, 25 Julai 2011

.:: aku disini ::.

di sini..? di mana..? di mana-mana..hahahaha... yg sedih nya, aku tidak bersama suami yg tersayang,, aku kn tergolong dalam golongan SYMP,, saya yang menurut perintah,,, menurut ke..? ntah ! hahahaha

ni kira sambungan entry aritu la, saje nk share caner rupenya akademi ni...

bukak je pintu terus nmpk katil,,ooppsss,,abai kn keadaan katil itu yek... da lambat nk g kelas tak dan nk kemas,,, tp ada org dtg kemas,,, bior dia kemas la,,,hihi

 tu meja minum dan meja belajar,,, ye ke..? belasah je la..

 yg kiri skali tu almari...besar,,suke ~

  bilik air

 
 bilik mandi...sekali dgn bilik air

best kn klu bilik tu bilik sendiri,, mcm kt hotel pn yek jugak kan... berangan je bole la,,huhu

ni surau dr pandangan tepi,,,


ok,, g akademi ni bukn suka2 ok... kena bangun pagi, pastu g kelas,, petang pn ada kelas jugak,,, tp yg best makanan disediakan sepenuh nya,,, hihihi


 ni sasaran utama kalau g akademi,, dewan makan..hihi

 
biasa nya makanan adalah sama dgn kursus yg lain,, tp tetap di labelkan,,kenapa..? ikut berapa ramai peserta.. senang,, tak berebut-rebut...

 
makan malam

ok,, berbalik citer pasal kursus,, nk tau kursus ape..? ha, panjang bebeno mana ea,, tgk la gambar bawah kang... kali ni aku kena jadi jurutera,, kena tau byk perkara berkaitan dengan teknikal,,, so, utk 4 hari ni panggil saya IR Faiza Erina yek,,,ahaksss..hahahahaha,,, ape pun tak bole la

 
 nota penuh dlm box file ni,,berat tueee,,,

tgk tu time table,, padat,, mampat !
ada sambungan lagi tu,,, semmppuuttt ~

ni lagu kesukaan aku,, lagu tema jabatan audit...
oh ye,, skrg ni kursus ada dpt pas,, kena pakai sepanjang kursus yek..abis kursus, pulang kannnnn

kebetulan time kursus ni ada gak member 1 induksi,, sape..? liza, linda dan amin,, terubat rindu setelah 3 tahun tak jmpe,,, bila da jmpe tu, harus la bergossiping sesaje,,,selain tu ada gak bertukar2 pengalaman kerja,,,


senyum jek Linda,,tau la dapat coklat dari mukhlis,,hihihi,, yg Liza tu sibuk nk tepon sape ntah,,

sorang lg si amin,,, jejaka idaman semua,, hihi,,,

ini la aku,,, yg cute,,, tolong laaaa..hahahaha

3 hari pertama kursus dalam kelas jek,,, dgr ceramah,, kompem ngantok,,, lepas aku tido, amin pulak, lepas amin, linda pulak,,, hihihi,,, sib baik penceramah sporting,,,

hari khamis = hari ke4, takde kelas, tp ada lawatan tapak pembinaan mahkamah syariah ,,,wah, syok ni... ke sendayan kita yek,, yyeeaaa


ready utk lawatan tapak,, pakaian blouse dan kasut yg sesuai...

lama da tak pakai kasut ni,, tQ to MRK cz beli kn,,, 

sblm g site amik gambar dulu,,, semua giler kamera,,hahahaha

mcm rombongan cik kiah kan,, hihihi

da smpi sana pun nk gambar jugak,, tgk tu,,, idea si amin,, nk cantum kepala la, ape la,, ada2 jek.. nway, ni semua kenangan kan... hihihi,,miss tis moment...
 
wajib pakai topi keselamatan di kawasan pembinaan,, begitu juga sunglass ok,, sebab cuaca begitu terik sekali,,,hahahaha,,utk keselamatan mata ~

hampir setengah hari gak kt site,, moh le blik akademi semula utk acara penutup pemberian sijil dan yg penting nk blik jb yeeeaaaaa..


 kt dewan syarahan,,, masa nk amik sijil

 
dipersila kan IR Faiza Erina,,,ahaksss,, nk jugak

abis je awal tp flight kol 9 mlm,, ape lg, landing atas katil la,, beg mmg da siap kemas da,, tinggal angkat jek nti,,, teksi pun da col da, kol 745pm dtg la nti utk ke airport...

ait,, beg bertambah da,, beg plastik pulak tue,,,

sedang menanti jam dan kak ila di lobby,,,posing terusss

teksi sampai tp ada lambat sikit,, da sampai LCCT si jam ni bole pulak kelaparan,, bergegas dia g makan kt marrybrown, kami org pompuan jalan2 cuci mata je la,, **belum gaji**.. time2 mcm ni bole pulak ternampak kasut yg berkenan di kaki hati... amik gambar je la dulu,, blik jb baru kita cari yek...

ni la menatang yg tak mampu di beli sblm 25hb,,hukhuk

cepat makan !!! jam tinggal 10 minit lg kol 9 mlm,,, sumbat--sumbat--sumbat !! hahahaha

nk di jadikan citer, da lambat kan dan nama pon di panggil2,,glamer la kejap,,hahahaha,,, ape lg,, attenden airasia tu suro kami bertiga lari pecut menuju ke kapal,, giler jauh,,, hhaaaaa,,, semputttt

tetap posing walaupun kepenatan lari 100 meter pecut,,,,


lebih kurang 50 minit dok atas awan, sampai la ke airport senai,,, cam biasa, tunggu beg.. tergolek beg aku di buatnya org airasia,,, kalau kump. sepah keje airasia lg, ni mesti diorg punyer keje,,hihihi

ffuuhhh,,, seronok dapat tgk muka MRK malam tu,, hilang semua rasa yg tak best,, bestttt je rasa,,, hihihi

tp ada yg tak best gak,, 25hb - 28hb Julai outstation Muar pulak,, hhaaa,, sayang suami tinggal2 kan...dislike !  =(

da da ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...