Selasa, 7 Jun 2011

.:: wedding Mimi @ Azie ::.

cuti sekolah sudah bermula dan bermula musim orang kawin...

sama gak time wedding aku dulu,,, nk semua sedara mara dtg...

kali ni pd 29/5/2011 wedd kawan sekolah MRK, uma pn dekat je dgn uma MRK kt kg...

the sign

nasib baik sempat sampi sebelum pengantin bersanding... tu la singgah kota la singgah makan la,,, nasib nasib..

MRK ape lg,,terus je join kompang,,, terus nyanyi ikut lagu kompang,,sama pulak tu,, oh lupe,, ni kan kg MRK,, anak2 buah dia dulu... patut tau... da aku tinggal sorang2...


sayang,,tggu saya ~~


ha..dpt pn kejar..pegang baju dia... hihihi


wah.. pengantin da mcm artis,,, semua nk amik pic,,hihi

mcam biasa,, MRK akan silat utk pengantin... gaya je lebeyyy... rambut da la da mcm alleycats... cute la tu konon... nggeee
eh...mana pengantin..? oooo.. tengah makan damai...jom g amik gambar sambil makan... hihihi

ni bukti kitaorg datang ~ hihi

 gambar sudah, salam kaut pun sudah,, jom balik,,, tak jmpe mertua lg ni..sampai² terus g jemputan... hihi





ape2 pn posing tetap posing,,,ahaksss

selamat pengantin baru untuk Mimi dan Azie..semoga kekal hingga akhir hayat..amin ~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...