Jumaat, 17 Jun 2011

.:: wedding Apan dan Ira ::.

kawin jugak mereka berdua ni... tahniah...!!!

wah,,, mula² da wish.. ye la,,special dr aku dan MRK,,walaupun MRK x dpt dtg masa tu...

biasala kalau majlis ari sabtu mmg aku sorang je la yg g,, tp kali ni bertiga,, dengan Ana dan Mena eh berapa banyak na da ~~...

we all gerak dr JB jam 7 pg.. sebab majlis diorg ni kt Shah Alam... jauh ooooo....mmg sengaja gerak awal takut sesat ! hikhik


berenti sarapan pagi kt pagoh.... pagi² da makan mee rebus,,ermmm...sedap

tiba² jmpe mak dgn abah yg otw ke pahang anto pengantin,,hikhik

sebelum perjalanan diteruskan,, sempat gak aku membeli jajan utk di makan otw ke Shah Alam tu,,hikhik

dalam jam 1130 am kitorg da sampi da kt tol Jelutong.. tp disebab kan tersalah masuk jalan,, menjajo jajo kami sampai jam 1 tghri... bukn salah org yg tgk peta ok,,hikhik


akhirnya sampai jugak kt dewan ni,,, sib baik pengantin tak sanding lg...hihi

ready nk masuk dalam dewan ~~

cantik pelamin diorg,,sama tema dgn wedd aku,,merah putih,, **nk jugak ~~ huhu

  inila Ana dan Mena yg cute,,hihi

peace yoooo....

dalam jam 130 tghri,,pengantin da datang,,cepat kan,,, hihi.. pengantin dtg diiringi dengan motor besar (ala² aku je dulu)... wah..teringt kenangan lalu nmpk,,ahakss.. jom tgk pengantin !

tuan punyer motor tengah parking baeeekkk punyer (dafi) motor² mereka..hikhik

tu diaaaaa,,, chomel....pengantin ok,,bukan pengapit ea,,, **bajet FT,,weekk


 pengantin da masuk dewan...pergghhh,, kapet merah tu...

sibok aje pengapit lelaki ni... da la tak ikut tema... cacat !

memalukan.. pengapit pakai sipor jek...

 cantik kamu berdua di singgah sana itu,,,huhu

 kek perantin,,3 tingkat okeyyyy

 ooppsss,,termasuk pulak yg ini,,OMG** Oh My Guess ~~

 
sementara menunggu perantin makan damai,,yok kita makan dgn damai,,,hikhik

 ni gambar cilok dr fb pengapit pengantin lelaki yg yeee yeee itu ~~

eh,,knp ni..?

 
hahaha,,sempat gak aku nyanyi,,, boring tunggu pengantin kt luar amik gambar kt motor² besar td... lagu wajib ' apa guna berjanji ' ..ahaksss

tetiba jek mamat yg jaga karaoke ni ajak berduet,,,ermmm,,aku on aje,,aisey, lupe lak kami nyanyi lagu ape,,, tgk kt tv tu ada pic shima dgn ramli sarip...

 family pengantin lelaki...

from JB wif love ~

semoga rumahtangga yg dibina kekal hingga hujung nyawa !!!

petang tu jugak kami blik jb,, gerak kol 3 ptg sampai jb kol 8 mlm,,, ana bawak kete slow and steady jek... yg penting selamat pergi dan selamat balik.. i really miss my hubby...ahakssss

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...