Selasa, 28 Jun 2011

.:: tutti frutti ::.


penah makan...? sekali rasa mcm tak sedap,,tp bila da balik uma mcm nk makan lg,,ahaksss

tu la ngengade,,, aritu tak nk amik mangkuk sendiri, sibok nk share dgn org,,kn rugi... nggeeee  :'(

bukan ape,, dia tulis yogurt for sure la aku tak minat... weeekkk.. mcm susu masam,,tekak tak bole terima...

tp bila da rasa 1 mangkuk sudu,, errrrmmm,, sedap la pulok ! hahahaha

ingt kn TF ni ada kt taman sutera je, rupenya kt kebun teh pun ada,,, kitorg g yg kt kebun teh,, dekat sikit ~

 the sign..

 ni la kedai nya...

 MRK da ready nk penuh kan mangkuk ayun !!!

 
 oopppsss...stop ! haha

 bahan² tambahan,, nk amik, tak nk jalan..

 aneka buah²an

 sweetie yg colorful

 sos, garam dan lada putih,,hahahaha... tak la ni adik beradik coklat rice kot..


da amik kena timbang dan bayar,,baru bole makan ~ nway TQ to tukang kira cz bg diskaun RM5... dia ni pelanggan shisha MRK,,patut pun ~ hihihi

 tu dia harga,, hati² bila amik tau,, sekali timbang mau berpuloh ringgit,,,

 the rules ~

 
 ok,,, ready utk di makan,,ni BIL punyer,,, harga nya RM25++...

 
  ok,,kiri tu MRK punyer,, RM24++...

 tukang rasa...

 MRK dan adik no. 3 - napi

eee...MRK mmg suke rosak kan gmbar ,,,


 leh jd model TF tak..? of coz la tak..hahahaha


 peace yawww ~

 tQ to taukey.. nti lain kali saya pulak belanja ea,,, i love u ~

lepas makan TF ni terus g home fair @ persada.... kalau tau best dari hari pertama da ajak MRK g sana,,, kelengkapan uma yg serba serbi ada..addoooiiiii....sekali lg la i love u sayang... !!!

da da ~
 

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...