Selasa, 14 Jun 2011

.:: murtabak ::.


sape yg tak penah mkn murtabak..? ala murtabak larkin tu,,, yg besar dan byk daging tu,,sedap kn,,?

tp skrg da merata ada murtabak tu,,ada sedap ada yg tak sedap...

terbaru ada kt setia tropika murtabak tropika nama ea... dpt tau masa tgh google fb tempat makan best kt jb.. 

kebetulan ada promotion time tu,,hantar sms dpt voucher free RM6,, valid until 31 Mei 2011...

tetiba teringt yg aku belum tebus lg,,tgk tarikh 31 Mei,,ermmm,,berdesup desap la aku ke sana nk tebus,,, hahaha,,ingt ape ntah aku pn x tau,,huhu

kedai ni berhadapan dengan Restoran As Salam, Setia Tropika,,, dalam restoran Hawa... gitu la nama nya...

sebenarnya ngantok,,byk no lampu trafik,,,


orite,,da smpi pun... tu tokey a.k.a tukang tebar murtabak nya... byk cakap..asik promo yg ada cheese sedap...

xmo..xmo.. nk yg free jek,,kedekut..hikhik !

order aku lmbt sikit sebab tokey kedai baru nk potong bawang.. ok,,saya tunggu ~~

sambil² tu tgk list menu dan harga... ada yg berkenan ke...?



aku tapau 2 keping...1 free 1 bayar RM6 jek,,,tu yg paling basic murah,,ahakss

bawak balik sebab nk makan bersama-sama MRK.. MRK kata same je rasanya...

tp lain la,,sebab yg ni free,,hihihi

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...