Isnin, 6 Jun 2011

.:: 24 bulan sudah ::.


Sayang,

HAPPY 2nd ANNIVERSARY!!

Terima kasih untuk 2 tahun yang sangat membahagiakan.

Memiliki Sayang sebagai suami adalah 1 anugerah terindah dalam hidup saya,

Terima kasih untuk 2 tahun yang penuh kasih sayang dan cinta..

Sayang,
I WILL ALWAYS LOVE YOU..
Thanks for being a great husband!

alhamdulillah... 2 tahun sudah aku melayari keindahan hidup bersama dgn MRK.. 

pada tarikh ini 2 tahun lepas kami berdua telah selamat di ijabkabulkan...


huuuuu,,cepat sungguh aku rasa masa berlalu... berbagai-bagai dugaan dan rintangan kami hadapi berdua.. rezeki utk mendapatkan cahaya mata masih belum ada lagi... belum rezeki kami.. kami tidak akan berputus asa utk terus berusaha, berusaha dan berusaha... doa² kan la kami yek...tQ

so,, entry kali ni nk review balik gambar² wedding yg sebelum ni mmg aku tak letak kt facebook.. xklusif tau ni,,hikhik..** tak cantik dan grand mana pun mcm korang² skrg..**

 merah putih - utk MRK

hijau putih - utk aku

majlis pernikahan berlangsung pd 6.6.2009 (sabtu) kira² jam 3.30 petang.. alhamdulillah dengan sekali lafaz sahaja aku da jadi isteri orang ~~

pada sebelah malam pulak ada majlis berinai... kira² jam 9.30 mlm... seronok sgt time ni,, penat aku senyum... bajet cun la tu...

 my family

MRK family 

malam berinai aku salin 3 pasang baju..1 baju sendiri ~

ok..nikah sudah berinai sudah... sanding je blom.. utk sanding kitorg pilih wane merah saga...

pengantin dtg naik superbike..poyo

pengantin dtg bawak team silat sendiri

tol tetap tol..hihi

tol kt mak andam..bukak kipas

akhirnya

my family

FIL & MIL

miss tis moment always ~

tulang belakang majlis kami,,thanks uolsss


aku amat berharap agar rumahtangga kami bina ini kekal hingga hujung nyawa kami... semoga dugaan dan rintangan dpt kami hadapi dengan tabah dan redha di atas segala qada' dan qadar dr Allah s.w.t..semoga berita gembira yg kami harapkan akan menjadi kenyataan...AmiN ~~

6.6.2009 ~ 6.6.2011

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...