Khamis, 30 Jun 2011

.:: saman tertunggak ::.

helooo,,, cerita pasal saman² ni da basi ok,,, org da siap beratur panjang² nk bayar masa gomen offer 50%, aku rileks jek dok goyang inul kaki...hahahaha

bajet tak de saman la kan sebab takde surat cinta datang,, sekali gatal² g myeg malam semalam, haaaa,,amik ko ada la 1 yang sangkut,,, tahun 2007 pulak tu...chhooiiii

walaupun cuma 1 dengan harga RM70 tp nama da ada dalam rekod,,, glamer beb,,hahahaha..tp rekod saman ni berdasarkan no i/c, ikut no. kete lain....

sebab aritu ada langgar lampu merah, kt situ ada kamera pulak,, bergambar aku kejap di pagi hari... ni pn tgh tunggu surat cinta dtg,,, kompem RM300 kompaun nya,,,,haaaa..sempuutttt ~~

oopppsss, bukn aku punyer je aku check,,MRK sekali aku tgk... tu dia ada 2 saman,, 

ye ye je aku bgtau, tp MRK senyum jek,, dia da tau rupenya...

tp bagus jugak kan bila semua nya kita da bole tgk on9,, nk bayar pun senang, bole maybank2u terus,, duit ada takde je la masalah nya skrg,,hahahaha

kesimpulannya, jadi la pemandu yg berhemah, ikut semua peraturan jalan raya...kalau bukn kita yg ikut sape nk ikut,,, hikhikhik

da da ~~

Rabu, 29 Jun 2011

.:: resepi rahsia..? ::.

ssyyhhhh,,,ada rahsia ni nk bgtau...da la sedap, terangkat,mmg uummpphhh la !

aiittt,,,, kalau rahsia mana bole bgtau ! hahahahaha (dialog kump. SEPAH)

ok la,, no more rahsia,,it's SECRET RECIPE ~ 

rasa nk makan menatang ni mmg da lama tp tak berkesempatan... oleh kerana ada alasan yg kukuh tak bole makan benda keras cz sakit gigi aritu, MRK dengan terpaksa rela membawa aku Perling Mall utk makan KEK ! tQ laling ~

 SR,,here we come ~


 cari order ke baca buku ni sayang ~

 cheese brownies for MRK

 tiramisu for me

 ice lemon tea

da makan kek separuh MRK kata mcam nk makan nasi la pulak,, ooppsss,, lapar ye sayang, ye la aku kn off utk memasak,,sian MRK.. 

 try yg ni la..nmpk mcm best jek

 nmpk sungguh menyelerakan,,tp sayang aku cuma bole tgk jek... sakit gigi ~~ ngeeee,, rugi²

 snap ur pic ! hahahaha,,MRK yg kepedasan... chaiyok sayang chaiyok sayang,,abis kan ~ u can do it.. ooppsss..hihihi

 fuuhhhhh,,,abis pun,,, camni la sayang..hihihi

ok,,, SR da nk tutup, jom balik...

next time nk g makan lagi tp nk try yg lunch punyer,, mesti best kan..

da da ~


Selasa, 28 Jun 2011

.:: tutti frutti ::.


penah makan...? sekali rasa mcm tak sedap,,tp bila da balik uma mcm nk makan lg,,ahaksss

tu la ngengade,,, aritu tak nk amik mangkuk sendiri, sibok nk share dgn org,,kn rugi... nggeeee  :'(

bukan ape,, dia tulis yogurt for sure la aku tak minat... weeekkk.. mcm susu masam,,tekak tak bole terima...

tp bila da rasa 1 mangkuk sudu,, errrrmmm,, sedap la pulok ! hahahaha

ingt kn TF ni ada kt taman sutera je, rupenya kt kebun teh pun ada,,, kitorg g yg kt kebun teh,, dekat sikit ~

 the sign..

 ni la kedai nya...

 MRK da ready nk penuh kan mangkuk ayun !!!

 
 oopppsss...stop ! haha

 bahan² tambahan,, nk amik, tak nk jalan..

 aneka buah²an

 sweetie yg colorful

 sos, garam dan lada putih,,hahahaha... tak la ni adik beradik coklat rice kot..


da amik kena timbang dan bayar,,baru bole makan ~ nway TQ to tukang kira cz bg diskaun RM5... dia ni pelanggan shisha MRK,,patut pun ~ hihihi

 tu dia harga,, hati² bila amik tau,, sekali timbang mau berpuloh ringgit,,,

 the rules ~

 
 ok,,, ready utk di makan,,ni BIL punyer,,, harga nya RM25++...

 
  ok,,kiri tu MRK punyer,, RM24++...

 tukang rasa...

 MRK dan adik no. 3 - napi

eee...MRK mmg suke rosak kan gmbar ,,,


 leh jd model TF tak..? of coz la tak..hahahaha


 peace yawww ~

 tQ to taukey.. nti lain kali saya pulak belanja ea,,, i love u ~

lepas makan TF ni terus g home fair @ persada.... kalau tau best dari hari pertama da ajak MRK g sana,,, kelengkapan uma yg serba serbi ada..addoooiiiii....sekali lg la i love u sayang... !!!

da da ~
 

Isnin, 27 Jun 2011

.:: kurang da jem ::.

jem..? sape yg suke jem..? semua tak suke kan... aku lg tak suke bila jem sibuk org kata nape tak bawak roti... eee, nyampah dgn statement tu.... buueekkk !

ok,,ok,, back to topic.... semua org tau jalan dr skudai - bandaraya akan jem kt area Bandar Baru Uda time pagi nk g keje kan... dan akan jem balik time balik keje dr bandaraya - skudai,,,

tp sekarang dari bandaraya - skudai da tak jem sangat sebab flyover da siap ! sungguh terharu ru ru....



 sibuk nk snap pic, jauh kena tinggal dgn kete depan,,hahahaha




hihi,,caner la gaya nya bila jalan ni siap sepenuhnya nti...sempat ke tidak nk merasa.. tu pn kalau opis masih lg di Menara Ansar,,

dulu sampai uma dalam kol 515 pm tu pn kalau tak singgah mana² ,,skrg kol 455 pm da sampai uma da,,, sangat² seronok, leh la buat keje uma dan masak..

kol 7 leh layan citer kt tv3 tu,,,eh tp lepas citer nora elena tu citer ape eak...hakhakhak

da da ~~

Jumaat, 24 Jun 2011

.:: ape pun tak bole !!! ::.


semua mesti da tau tag line ape pun tak bole tu kan... semestinya kump. Jambu maharaja lawak 2011...



kebetulan hari sabtu lepas, si Yus ni ada lepak kt shisha MRK @ Restoran Osman Larkin Perdana...

aku tak de time ni,, sepatah kata MRK,, " org uma kena dok uma "... hukhuk

jom la layan gambar diorg ni... #jeles



yus cakap, awek dia org Uda, tahun depan diorang nk kawen

pose kt vespa adi

wif napi dan ehsan

MRK kata kuat betul Yus ni hisap rokok dan shisha

yus cakap org JB terBaaeekkk...

wif adi dan MRK


tukar posisi pulak

suke beno MRK si Yus letak tangan kt kaki dia

da mcm kawan baik da ~



 

bnyak jugak la soalan² cepu mas yg MRK dan kawan² tanyer kt Yus ni,,jom kita tgk video yg aku cilok dr fb Adi,,hihihi



amacam..? MRK bole jadi wartawan tak..? hahahahaha,,ape pun tak bole !

so, malam ni final ML.. tema malam ni, MUZIKAL COMEDY dgn BEBAS...sape yg menang kita tak tau... jangan lupe undi SEPAH !! ooppssss ~~ hahahahaha

da da ~

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...