Rabu, 18 Mei 2011

.:: siput sedut @ kg pasir ::.


penat dok google 'tempat makan best jb', 'makan jb' dan ape-ape yg berkaitan dengan makan dan jb... semua mcm tak best jek... lagi-lagi MRK seseme dan sakit tekak... dia nk makan yg sup-sup... ermmm, mcm tak sesuai je kan sup-sup ni time lunch...

siap je la dulu.. mana tau dlm kete dpt idea...mandi---manda bersama ~~

haaaa...kn betul,, masuk je kete, tetiba aku terfikir,,makan masakan ala-ala kg syok gak... jom makan kt kg pasir warung/kedai yg ada jual siput sedut tu...MRK mula-mula mcm tak nak...tp bila da tgk lauk-pauk,,, dia senyum jek... suke la tu...

warung/kedai yang sempoi ~~

lama tak makan binatang makanan ni...hihi... rasa nyer sejak kawin baru sekali aku masak... habis merayap siput-siput ni kt dapur time nk ketuk sikit biar masa sedut senang je... 

ahhh,,ckp byk buat ape,,,jom la makan..[walaupun terpaksa menunggu sebab tak de tempat duduk,,org ramai sungguh....]


tu diaaaaa,,,, MRK amik lauk sayur kacang goreng, ikan bawal masak sambal dengan siput sedut lemak cili api... siput tu last.. tgk tinggal sikit, aku mintak semua,,ingt sikit, byk rupe nyer,,,

aku pulak makan sayur sawi (btg putih) masak lemak dgn ikan pari bakar...perrgghhh,, terbaeeekk sangat ikan pari bakar ni,,, ikan baru, manis je rasa,,kena dgn sambal dia... mmg superb la !

mcm biasa la kan,,, mustahil bagi kami kalau makan tak abis... hihi

ok,,masa utk bayar... 

pandai² la korang nilai yek..

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...