Isnin, 23 Mei 2011

.:: kaler kan mata ::.


da knp nk warnakan mata,,? da takde keje la tu...

nk kalerkan dgn kaler pensel ke kaler lilin,,? hahaha

takde la,,saje suke2 kan... konon2 nk melawo,,,?

eeee..ape ni..? kaler la suke2 la lawo la...

ok la... meh aku citer meh...

skrg ni aku tgh belajar2 balik nk pakai lens,,, 

da la murah, tahan lama pulak tu....

serendah RM21 da bole dapat,,ada yg free postage lg.... eh eh,,,lupeeee... aku beli on9 jek,,, fb kn skrg medan jualan yg paling mudah.. klik..klik..bayar sampai,,,, 

tp aku punyer ni RM25 postage RM3... kebetulan my best fren --June pun nk beli jugak, so kitorg order sama-sama... 

si June ni mmg da lama pakai,,, wah,,wah,,bergaya ko Jun skrg,,, kejap biru, kejap kelabu...


bole ke aku pakai,, rasa last pakai time wedding dulu,,,  ~~


hahaha,,yes,,berjaya juga akhirnya,,, tp wane cokolat ni tak berapa nmpk sgt la... kalau tak caya aku da pakai enlarge la pic ni yek..hihi...

**byk nyer scar di muka ku ~~

info terbaru Jun cakap kt pasar karat pun da ada jual,,RM25 je,,,

pasni nk beli lg la,,,wane biru ke hijau ke,,, syok sikit,,hahahaha

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...