Rabu, 11 Mei 2011

.:: from KL wif love ::.

ha,,ingt tak week end lepas MRK g KL kan,,,uols nk tau kol bape MRK sampai uma...punye la jauh KL tu kn,,, gerak kol 10 am smpi uma kol 6 pm... mana tak nyer semua perhentian MRK berenti...ngantok dan panas kata nyer...

tak kisah la lambat sampai tp yang penting MRK sampai dengan selamat..amin

masa kt KL MRK ada cakap dia ada beli kan 'something' utk aku,,, wahhhh,,ter UJA  nyer...tak sabo rasanyer nk tgk ape yg HABIBI beli kan...eceh,,sekali arab daaaaa....pasni tak ikut pun takpe tp ada ole² la...hihihi


ni ke something tu..? mcm tak ada kena mengena je kan,,,, meh kita selongkar dlm beg ni,,,, gali gali gali,,,,


haaaa,,jmpe pun....eeee,,sweet nyer baju ni...dot-dot wane biru muda...

ister - sayang, selain biru tak de waner lain ke...?

suami - ntah,,,tak perasan,,,saya tgk yg biru ni cantik..saya beli la..lgpn saya kn suke waner BIRU,,, nape, awak tak suke ke..?

isteri - tak de la saya tanyer jek,,,eh, mana bole tak suke,,mesti la suke...pandai jugak awak pilih kan baju utk saya ea sayang,,tQ

[antara dialog ketika aku sedang mem'fitting'a baju ni...sib baik muat..]

hihi,,bertambah lg koleksi baju aku...suke suke suke....

seronok sgt rasa ati ini bila orang tersayang ingt kita walaupun kita tak bersama dia ketika itu....

da da ~~

2 ulasan:

MiMiEyAnA berkata...

ooo,,tros pakaila ni malam tu kat pizza,,hot2 from oven! ;-)

faiza erina berkata...

haha...panas² ~~ alang² da try kn, terus kn je niat utk pakai...ahaksss

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...