Khamis, 5 Mei 2011

.:: ang mo kio ::.

cuti 1 mei yang lepas, kitorg tak de g mana²... plan A nk ke KL nk g uma pak ude MRK sebab dia nk g umrah 5 Mei...tp MRK tak gaji lg, so plan A terbatal secara otomatik...huhu

 plan B dirancang untuk balik ke Pengerang, uma ibu mertua ku,,, ermmm, lama sungguh aku tak balik sana, maaf ye ibu mertua ku sebab lama tak balik kerana keadaan anak dan menantu mu ini sibuk sekali...hihi

 ok, plan B nmpk mcm da nak berjaya,,tapi...ada tapi pulak...tiba² MRK ajak g singapore, nk bawak aku jmpe kawan lama..wahhhh,,, plan C ni mmg menarik...terus aku isi borang putih nk masuk singapore...let's go !


tgk muka pasport i,,,muka ada senyum ~~ hikhik
cuaca 1 Mei 2011 redup jek..mcm nk hujan mcm tak nk hujan...was² punyer pasal standby bawak baju hujan,,mana la tau kan hujan turun,,angkat jemuran kita eny !!! hehehehe


mcm biasa aku snap pic atas motor...
uupppsss,,destinasi kt singapore ni ktorg nk g Ang Mo Kio...maaaiii aaaiii, sakit pungkok aku dok atas motor...punyer la jauh, dr 1 highway ke 1 highway...SLE la PIE la..eee,, pening²..bila nk sampai ni..?



tgk MRK menuju ke flat² ni mungkin da nk smpai...tepat sekali ! mmg da sampai ~ mana si Jumat ni..??

sampai² je tgk motor...haiyooo..takde lain ke, motor, motor dan motor

itu la lelaki... lepas tgk² motor diorg nk g cari barang kt area kelantan lane,,,ikut je la..tiba² ternampak ni..kt sini pn ada kempas jugak ea...i like ~



tu dia pasar karat...kali ni pegi ramai orang...biasa pegi tak ramai..oh ye...hari cuti sedunia ~ sementara tggu Jumat cari parking, jom kita posing..




MRK belanja eskrim S$1

over la pulak si penjual eskrim ni,,

makk aii, buruk nya muka i...ni semua gara² si penjual eskrim...hihi

bila agaknya dpt nek bas ni yek..free round singapore,,

wif anak Jumat yg sentol mentol,,nama manje dia Buyoung (kalau x silap)
da siap buat motor Jumat bawak kitorg g makan..nway, wife Jumat - Tasha ni la best fren kitorg masa muda² main motor dulu,,skrg da maju da dia,,ada share kt restoran Nasi Lemak Kukus ni,,bagus nyer






 
 


menarik sungguh presentation air kopi ni...setitik demi setitik air kuar dr atas...nama air ni Vietnamese Drip Coffee...1st time jmpe ni,,jakun ! huhu

yang ni air aku..nama nyer Camomile Tea wif Honey...rasa mcm teh cina yg ada madu...sedap ~~

jom kita amik makan...perut da lapar ni...layan diri ye ~

deretan lauk pauk...

ni MRK punyer,,yg panjang tu ikan,,,
ni aku punyer,,mintak ikan MRK sikit
ermmm,,mmg sedap nasi lemak kukus ni...kena dgn lauk² nyer...mmg sedap la..lain kali nk makan lagi...

serabai Jumat korek lombong,,hilang selera nk tambah,,ahaks
isshhhh..makan makan jugak, mana pic Tasha kan,,,hihi, dia bz kt dapur, goreng ayam, goreng ikan,,,sat sat ea,,mana pic Tasha ni ea...

.

.

.

.

.
 
.

.

.

.
ni dia, my fren...sudah gemokksss kamu...hihi


 
 





eh tiba² je ada pic ni...bersih licin,,,mmg terbaeekkk...Tasha suro kami tambah,,tp kami malu ~~ hihi..byk la nk tambah, da full giler da ni...

time ni jam da kol 9 lebih,,,malam ok bukan pagi... penat sangat da ni... ati da melonjak² nk balik ni,,nk baring,, tp kena singgah uma Jumat dulu cz motor kt sana...

ok, time to go back..bubye Ang Mo Kio,,next time kitorg dtg lg...

ape² pun tQ to Jumat & Tasha cz belanja kitorg makan td...nyummm,,nyummm

snap pic dgn anak Jumat yg kecik,,Wifki namanyer...so cute ~~
rumah manis rumah....
ohh, lupe dgn plan C siang td, ingt dpt balik cepat dr singapore bole la terus drive blik pengerang, tp da sampi uma kol 1130 mlm, takde sape yg larat nk bawak kete,,so plan C kita postpone minggu depan (kalau jadi la,,,) hihihi..


 da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...