Sabtu, 14 Mei 2011

.:: 3 tahun di audit ::.

lama nya aku kena audit kan,,smpi 3 tahun... aje giler keje,,hahahaha... tak la... da 3 tahun keje kt audit... sekejap nyer 3 tahun,,so total keje dgn gov ni 3 tahun 2 bulan...

eh da lebih 2 bulan ea... aku baru suro admin buat kn surat utk berentikan potongan kwsp....huuuiii.... rugi²...


12 mei 2008 - lapor diri di akademi audit negara, nilai, negeri 9 ~ bermula la linduksi khusus dan umum selama 2 bulan di sana...2 bulan beb, seronok, makan tanggung eeak canggung...mmg syookkk...

time ni ada aktivit dalam kump.

ditugaskan utk buat logo kump.
presentation dr kump. SYNERGY..ahaksss









antara game yg kitorg sertai...penat !!! ni baru team building,,belum masuk kelas lg,,, dgr ceramah...kengantok kan ~~




ini la antara makanan ringan utk menghilangkan ngantok..
bila masuk kelas pakaian pn kena la sopan santun... ala² g opis la ni,, tp dgr ceramah jek...hihi


ala,,,pic aku pakai kebaya,,,mcm tak caye je skrg ni da tak muat nk pakai...ketat kt tutttttt ~hahaha

kalau tak silap ada ceramah tentang kesihatan so ada la sekali pemeriksaan kesihatan,, check tekanan darah, kolestrol dalam darah, tinggi, berat...berat mmg la naik sebab dok akademi ni makan cukup, tido pun cukup...pendek kata semua cukup la...hihihi

 




tp petang² kami semua tak tido,,abis kelas je, dalam kol 5 pm semua turun utk bersukan,,bola jaring ada, futsal ada, bola baling pun ada...keluar la jugak peluh,,walaupun tak banyak...

1st time main futsal,,ke LAUT !!! hahaha
netball as a shooter...menang beb
bola baling..pantang nmpk bola nk kejo saje..hahaha
akademi ni sebenarnya belakang litar sepang je,,, jadi kami tak lepas kn peluang masuk sana secara percuma, kira macam lawatan sambil belajar la...

 



dapat gak rasa duduk kt main grand stand ni,,selalu kt K1 je,,,


penghujung kursus ni kami ada malam 1000 kenangan... kena buat persembahan... ada koir, dikir, barat tarian kaum,, aku amik part tarian la,,seronok menari lagu ct nurhaliza,,ape ntah tajuk nyer...
aku kena la amik tau sebab da pilih sebagai AJK Malam Penutup...besar tanggungjawab nya tu.... ape lg,, bz kn diri,,bz kn diri..ape pun thanks utk semua kawan-kawan induksi yg memberi kan kerjasama 100% masa persediaan... luv uolsss ~~


best fren..haloyah & nora
bungkus hamper
bungkus hadiah
act je tu...
 persiapan ni membawa ke malam....

minah & bujang tangga..miss u Amin ~

lakonan semata-mata
rehearsal tarian..i like
rehearsal dikir barat
minum pagi,,take 5...letih mak nak,,kekeke
hari yg ditunggu telah pun tiba...dup dap dup dap gak jantung ni,,bole ke aku menari..?? hahaha,,belasah je la...

backdrop yg aku reka...superb kan ~
cantik kan busana kami...terbaeeekkk

 


abis da azab menari,,,ape lg jom tambah tenaga...lapar ni...abis da tenaga 1 ari utk menari 5 minit..ahaksss

 

 artis baru je nk makan peminat nk bergambar pulak...layanzzz..hihihi

 
 


sudah² la pakai busana pinjam ni,,tukar² la baju sendiri... propa je lebih,,kekeke..baik la BERTUKAR ! hihi


barisan AJK Kursus Induksi
gadis dan bunga..
 

wif wawa yg sporting..
wif amin dan kak ct yg becok


adduuhhh,,really miss this moment...bila la dapat jmpe dgn 62 org peserta induksi siri 1/2008 ni,,masing² da berterabur... ada yg da naik pangkat, yg bujang da kawin... termasuk la aku,,ngeee,,, anak pun ada yg da nk masuk 2 3 orang... rezeki tuhan kan...

ape² pun nasib baik la da facebook, kurang sikit perasaan rindu,,dpt tgk gambar² terkini...

panjang umur kita jumpa lg !!! 

12 mei 2008 ~ 12 mei 2011

da da ~~

2 ulasan:

dak baju merah dlm gambar berkata...

terbeeekkkk... rindu u olllzzzzz!!!!!!

faiza erina berkata...

tQ budak baju merah !!!

tp siapakah gerangan kamu ini..ramai yg berbaju merah..ahaksss

miss u too ~~

** bile la reunion yg di cadangkn akan terlaksana eak..? hikhik

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...