Isnin, 4 April 2011

.:: wedding Along & Nana ::.

tahniah utk Along & isterinya Nana kerana telah selamat diijabkabulkan dan melangsungkan majlis perkahwinan mereka hari AHAD 3 April 2011... selamat pengantin baru, semoga kekal hingga ke akhir hayat ~~
aku mmg suke g wedding, tgk pengantin yg cantik di dandan, pelamin anganku musnah yang sekarang da mcm² pesen,,lg 1 dapat jmpe kawan²..syookkk sgt..


anyway Along ni kawan 1 kerja MRK, tp lain shift..masa wedding kitorg dia ada dtg,,dtg berdua, bagus Along, setia pada yang 1, sebab yang dia bawak dulu sama org nya yg skrg da jadi isteri dia...

sebeno nyer MRK ni suprise kt aku, ye la, tgh syok² nk masak lunch tetiba jek MRK suro siap² nk g wedding Along,,,ermmm, dengan pantas aku bersilat bersiap, MRK kata cepat, budak² ajak konvoi, diorg da tunggu kt shell perling,,eeeee..suke tau mcm tu,, tp naik motor,, tak jadi nk marah ~~~

MRK dan Faizal
abg Adi dan abg Zaini
 hai,,,ni la melayu kn janji kol 1 pm tp sampai kol 2 pm,,best kn, mcm nk ape tggu tp pengantin punyer pasal, kami tggu la ~~

eh,,pengantin pakai baju merah,,,mcm kami dulu ~~
orite, pengantin da ada, jom kita mula kan perjalanan !!!

team dr singapore
 

 ai,,benti lg ke...moh la kita berposing di tepi highway ~~

dr depan
dr tepi
belum ready
model highway ~
da puas amik gambar terlampau, perjalanan di terus kan,,uma pengantin pompuan kt kg melayu, jalan ibadat,,ayuh pecut !

setiba nya kt sana pengantin lelaki da di iring utk bersanding,,huiiihhh,,ramai nyer org...da la panas, mmg terror betul bomoh ni tolak hujan,,pelawok, pelawok, pelawok..hihihi


 mcm biasa la MRK mesti menyumbang kan persembahan silat nyer,,,caya la bro,,lu kasi main sama pengantin..


ok,,da bole bangun
 selamat je pengantin duduk kt pelamin, ape lagi jom la makan,,lapau ni,,teramat lapau nyer.. best gak makanan nyer,,makan 1 pinggan air nyer sorang 3 gelas,,,lg best kn,,segerrrr ~~ hikhik


perkara wajib belum buat lg ni,,amik gambar dgn pengantin la,,bukti dtg !!! hahahaha

aitt,, belum ready, senget pulak sunglass mak datin ni,,ahakss
nasir, afiz,, aril, MRK, aku
7 Jun 2009
  eh, eh...saje nk mengimbas kenangan terindah kami, dulu kami skrg mereka pula ~~
 
3 April 2011
 hihi,,da tgk kn salah 1 gambar perkahwinan kitorg,,sweet je kn,,mcm baru semalam je bersanding tp rupe² da 1 tahun 9 bulan 4 minggu 1 hari kami berumahtangga..

masa utk balik,,,bagi hadiah utk pengantin, salam kaut dengan mak ayah pengantin kami dapat doorgift,,tQ pengantin !!


otw nk balik tu, team singapore punyer motor breakdown pulak,,sian diorg,,

yang ni ekzos nk tertanggal
yang ni air kering,,
da setel semua kami pun meneruskan perjalanan yang tidak dirancang,,,tggu entry seterusnya yek...
da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...