Selasa, 19 April 2011

.:: semoga berjaya ::.

lama tak update kan,,,nampak nyer bunga-bunga kemalasan mcm da nk kembang jek...iisshh,,tak la..

semenjak dua menjak ni badan tak berapa sihat... demam...sakit-sakit badan,,,pening...tekak perit...

hilang semua mood,,mood masak, mood kemas uma, dan mood nk g keje,,,sebab kat opis da tak de kje yg urgent...bohsan !!! aarrgghhhh

asik log in, log out, log in log out,,,---> fb

lepas tu MRK pn da start diet semula, sebab badan beliau da naik mendadak...MRK da tak nak makan nasi..kembali berdiet dan makan spagetti sahaja >> menu diet << oh sayang, gOOD luck... saya akan support awak...

so, skrg malam mmg kami berdua tak akan makan... minum pun air jus,,,utk seminggu yg lepas, kami minum jus tembikai...pas ni tak tau lg buah ape nk di jadikan jus,,,idea plzzz,,,hihi

dan tak semena-mena, oleh kerana brg-brg dlm peti ais byk, di mlm yg kedinginan aku da siap masak nasi lemak...ooopppssss, bukan utk makan di tgh mlm ini ok tp utk sarapan sok pg,,,siap dgn sambal kerang ok...gian beb nk masak...hikhikhik..mengong,,,ye la kalau masak sape nk makan,,,

ok,,mata da stim ni...nk tdo,,

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...