Rabu, 27 April 2011

.:: Nasi Arab @ Restoran Saba', Cyberjaya ::.

makan, makan dan makan... bila lapar kita makan la kan... tp kali ni makan bukan sebab lapar tp pakcik MRK rekemen...penah dgr masa dok putrajaya dulu tp tak berkesempatan nk pegi... 

nway, time ni cuti new year 2011... lepas lepak dgn family @ mid valley, kitorg pn bawak haluan sendiri... lepak KL area² Jalan TAR..jenuh mencari hotel tp semua full..sib baik ada kalau tak tido jambatan la kami,,huhu

ok,, dipendekkan cerita pakcik MRK ni keje @ astro @ cyberjaya tu,, kebetulan dia col & ajak lunch sama²..cepat² kami check out tp sempat lg kami sarapan..huuuu,,lapo tu...

aku roti telur 1, MRK roti kosong 2
standby...
ready to go
oh ye,,masa tu kereta kitorg simpan,, da lama tak riding sama², mcm zaman muda belia dulu,,smpi ke LUMUT kami.. tp masa tu superbike 750cc, syok la sikit, badan pun kecik molek lg,,berdesup je pegi,,kali ni 250cc je, badan masing² da membabat...so, faham² la yek...

sempat tu aku snap walauapun tgh corner..ahakss
ok,,sampai sudah @ cyberjaya..parking motor kami pegi naik jeep pak Ude...jom..


nama restoran yg simple..jom masuk..


order plzzz
the menu
 ermmm,,,da sampai da order kami...ait..simple nyer menu,,nasi byk...lauk mcm sikit,,berbungkus pulak tu...


 sekali dibuka,,,ha,,amik ko,,ho liau...seketul kambing kuar..hihi..aku order Lamb Hanith (berbungkus), MRK dgn pak Ude order Lamb Kabsah (timbus)...nasi nya panjang² sungguh...rasanyer mmg superb ! nyum..nyum..

jemput makan...


 

suke buat muka tau...nyampah !
 erkk,,alhamdulillah,,habis licin...nmpk je licin pinggan kami tp sebenarnya tidak..separoh nasi aku dgn MRK bg kt pak Ude..tak larat nk abis kan,,terlalu banyak..


yg aku pegang tu free tau.. bole amik byk mana kita suke..
da makan bayar,,nk lari tak bole sebab tak larat perut peno ~~

sebelum balik sempat gak pose depan restoran..bukti yg kami da penah makan sini,,nk tunjuk org kg hihi...

dan kami pun meneruskan perjalanan utk pulang ke jb...vvroommmm ~~


da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...