Sabtu, 23 April 2011

.:: maharaja lawak ::.

ermmm,,skrg ni aku dgn MRK tgk anto tgk maharaja lawak..mungkin bukan kitorg jek...korang-korang pun kan... kalau da raja lawak kami layan,,ni kn pulak maharaja nya..rugi tak layan beb,,,rugi la,,,eee,,,mmg rugi,,hihihi

tp,,sape takde astro Mustika,,tak bole tgk live ML ni...so kena la masuk dgn harga RM12.95/sebulan,,mcm korang semua tau,,kt youtube pn da bole tgk kan,,tp feel nyer lain tgk live dgn tgk record..

tp bukn setakat tgk ML je,,byk lg citer-citer kelakar yg lain...yg paling ktorg suke pi mai pi mai tang tu... sape pelakon-pelakon nyer..?? budin, pak ude, pak busu, mak ngah, lucy, ana, wan ismail golok, man over, mat, ravi..rasanyer semua aku da sebut,,, pelakon-pelakon yg hebat dan best..

hihi,,mana kawan2 yg tak de astro mustika, aku racun diorg suro langgan...berjaya ~~ bole mintak komisen dgn astro kan,,,sebab 3 org masuk mustika,,hihihi
eh,,melalut pulak,,kembali ke ML.. siapa peserta-peserta nya..?? mestila yg hebat-hebat belaka..




setakat ni yang bertakhta di hati aku adalah JOZAN, NABIL, SEPAH.. setakat da minggu ke-4 ni, aku suke minggu ke-3,,muzikal... mmg tak bole blah punyer diorg punyer show..tgk byk kali pn tak jemu..

buat masa ni kumpulan WAI, XN3, R2 dgn ALEX da tersingkir...minggu depan tak tau sape punyer turn pulak,,,
dan setiap jumaat kengkawan MRK akan dtg uma layan ML ni,,, kebetulan diorg dtg minggu lepas aku masak sup gear box... semalam aku buat serawa durian dgn pisang goreng,,, syok gak makan sambil layan ML,,tak sedap pun jadi sedap...hihihi


ape pun, pastikan jumaat anda semua ceria bersama maharaja lawak yek...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...