Khamis, 7 April 2011

.:: ke kluang lagi ::.

nampak...nampak tak...title entry,,,ade ape kt kluang tu wey,,,asik ke sana jek...nk g minum kopi kluang yang da di sahkan tak HALAL tu ke...?? oh tidak !!!

hahaha...ada kluang man..hihi..saje je... ni kira sambungan dr entry yg lepas... perjalanan yang tidak dirancang... lepas² g wedding si Along tu abg Adi nk ke kluang nk g amik barang kt sana..MRK pun terus setuju nk join...

ait,,,cam ni punyer dressing nk pecut ke kluang..?? dgn pakai kebaya, dgn tak pakai kasut tutup,,,aku mcm tak nk ikut tp mcm nk ikut,,ahhhh, ikut je la... kejap je pun..

2 biji motor je ke sana, otw ke sana kt highway kulaijaya, tetiba je hujan,,,tp nasib baik hujan sikit je,,, walaupun hujan, perjalanan di teruskan juga..dasar lelaki !


alhamdulillah, sampai pun kt kluang setelah penat main corner kt jalan simpang renggam tu,,adooiii, mcm nk terbang rasa dok belakang...tp syookkk ooo...tak de kenderaan yg potong kami,,hihihi

 


 da setel semua kt uma ayah abg Adi, terasa haus yang teramat sangat, moh la p minum
 
alang² da dpt menu ni, order makan la sekali... kitorg amik pakej B ~~ tp tauhu hot plate tu tukar jd sup campur tak mo seafood..

 

 berborak sementara menanti makanan tiba..


tuuu diaa... ape tunggu lagi.... jom belasah kasi licin..

siakap 3 rasa, sotong goreng, sup campur, telur dadar
  
 
alhamdulillah,, makan pun da suda, hari pun da petang,, tak de ape lg nk cari kt kluang ni,, nk singgah uma sedara mara bukn tak nk tp tak sedap la kan dtg sekejap je...

walaupun sekejap pan je kt kluang tp seronok... sebab kali g naik motor ~~

jom la blik, malam tu ada ABPBH 2010... harus tengok.. hihi...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...