Selasa, 12 April 2011

.:: hepi besday sayang ::.

hampir² terlupa dgn hari yg cukup bermakna ini ! ape tah yg aku fikirkan smpi nk terlupa,,hikhik,, nway, walaupun mcm tu tapi aku berjaya buat suprise utk MRK ku yg tersayang...


 ucapan di tulis di laptop sebab MRK akan on sebelum tdo...i luv u sayang

8 April 2011 bersamaan dengan hari JUMAAT yg indah
 pening gak nk wt suprise ni kan... nk cari kek, nk cari hadiah,,,part hadiah yg pening sesgt tu... yela dari 1 barang ke 1 barang... byk yg MRK suka...tp aku pilih yang paling priority dulu..yg lain² tu nti ea sayang..

mula² cari kad ucapan..pink lg u..jiwang.hikhik


utk kek aku order cupcake secara on9 jek... sekrg kn tgh musim... nasib baik akak tu bole terima tempahan di saat² akhir,,tQ kak wan su... tp terlupe nk suro akak tu letak pic motor,,terlupa sesangt !!! yg penting pic AFRO tue ~~ i like...  klik ke blog kak wan su

 
pastu cari hadiah pulak... 

 
wah..nk hadiahkan superbike ke...?? hahahaha,,bole je,,bulan² kang MRK la bayar..tp tak jadi sebab motor roda 3 de di jual di situ...ahaksss
push pack je... bole cover sikit perut awak yang BuN*** tu ~~
tak kan nk makan kek ye kak... aku order jugak tart buah utk MRK,, ni 1 lg makanan kegermaran MRK.. kedai tu tak sempat nk beli buah, jadi, aku la yg kena beli kn buah²an nyer... ermmm,, cantik, sedap,,nyummm..nyummm ~~


apa bile di satu kan semua bahan² nk g perang,,, ini la hasil nyer !!!


bersedia utk di makan bawa !!!

malam aritu MRK keluar uma lambat sikit, tak sabar rasanyer nk celebrate... MRK keluar je, aku pn terus siap² menuju ke Osman Larkin Perdana..

 ok...masa nyer sudah tiba,,,,jom skita suprise MRK !!!

serang !!!!!


ffuuhhhh..lega rasanyer bila da selesai...MRK ckp dia betul² terkejut...terdiam dia masa aku dtg dgn kek... dia cover je perasaan time tu...MRK ckp dia malu, sebab semua org tgk dia... hihi,,dasar lelaki..

ape² pun Hepi Besday Sayang, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, tabah dalam menghadapi dugaan sepanjang melayari bahtera yang kita bina ini utk selama-lamanyer...

aku SAYANG kamu !!!

 da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...