Khamis, 28 April 2011

.:: ariani sales ::.

tak nak..tak nak soping tetiba terbaca pulak post mber kt fb ariani ada sales start 27 April - 2 Mei... less 45% - 60%...

tak bole jadi ni..nk kena buat siasatan lanjut..ada 6 hari je ni,,,hihihi

siasat punyer siasat mmg sah ariani ada sales..tp utk member kad sahaja...wa la neyyy...


tgk banner da naik tinggi,,harga yg tinggi mesti akan turun... jom kita terjah ke dalam...huhu

tak sempat nk snap pic kt dalam sebab bz memilih warne...

mula² nk beli 1 helai tp bila staff ariani ckp beli 5 helai less dr 40% menjadi 45%, ermmm,,alang² da murah baik aku beli 5....$$$ terbang melayang-layang ~~ T_T..

ini la hasil dari $$ ku yang melayang-layang tadi...
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



aku amik kaler basic dulu..ceh dulu,,nmpk mcm nk pegi lg jek...weeekkk...

konon sedey,,tp suke..hihihi...dalam byk² tu 9byk ke) termasuk sekali tudung utk baju raya yg mulia...ce teka ce teka mana 1...huhu,,ntah² semua yg di atas ~~

utk adik ku dan kakak ipar ku mimie yana, bila korang nk g ariani,,,kalau nk g saya nk follow bole..???kekeke

ape² pun i like ariani...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...