Selasa, 15 Mac 2011

.:: makan @ imano's ::.

Tarikh : 6 Mac 2011
Masa : 8 mlm
Tempat : Imano's Angsana

ntah angin ape agaknyer, da malam baru ada rasa nk kuar...padahal esok keje...tak ingt pulak la nk cari ape time ni kt angsana... rasa² nyer kitorg baru je lepas makan...ooppss sori ea sayang lunch lambat sikit, ari ahad la kata kan.. ngeee

niat nk cari barang terpaksa di lupa kan seketika tatkala kami terpandang bunting IMANO'S ni...mcm nk try mcm tak nak, tp jom la try, tak cuba tak tau sedap ke tak...ohhh,, rosak diet ku !!! hu hu hu
 ermmm,,, duduk je waitress dtg baru kami menu...nk order ape yek...ada tak makan utk org diet,,ahaksss


 adik yg amik order ni penat melayan MRK,,banyak bebeno MRK tnyer,,ape yg best, knp ni tak de, tak de menu lain ke,,??? isshhh, kalau aku pn da BENGANG  dgn customer mcm allycats ni !!!


ok, mula² mesti la air sampai dulu...aku mcm biasa la, air Teh O suam,,,MRK tak abis² dgn ais nyer,,air ape tah aritu...mocha kot..tp tgk air aku, spesial tau dalam kole kecit...zaman dulu² kala,,nk minum baru tuang dalam cawan then baru letak gula....terbaeeekkk ~~ mai secawan..hu hu hu


makanan pertama sampai.. ni MRK punyer,, nasi goreng kampung..ni je la menu berasaskan nasi...harga kalau tak silap RM7.90


ermm,,ni 2nd menu...tauhu sumbat,,aku yg order...kacang = jerawat,,ohhh tidak sekali lagi !!! tp sedap gak tauhu ni..harga yg ni klu tak silap RM4.90


ok,,ni menu yg terkahir,,chicken chop...order dari aku dan MRK... lain sikit dr yg biasa sbb tak de coeslow..klu ada coeslow harga lain dan ayam pun tambah lg,,harga pun jadi RM11.90 tp yg ni murah² jek,,RM6.90... memadai la kan,,dari makan kt  chicken chop @ hutan bandar.. mmg murah RM5 jek tp ramai org, kena tunggu tempat duduk, kena tunggu order, makan dalam gelap, beza harga cuma RM1.90 tp kt Imano's tak yah nk tunggu tempat duduk kosong, makan dalam aircond, terang benderang dan selesa..rasa pun lebih kurang jek... ape² pn jemput makan semua,,nyummm, nyummm

byk nyer makanan, mcm tak bole abis jek...nggee
mak ai,,bukn main besar lg mulut ea,,,MRK dengki !
ada lagi satu menu yg tak dapat di order iaitu jemput².. nmpk meja sebelah makan, mcm sedap jek tp da abis,, ye la ari ahad, da malam pulak tu, lgpn ari pun hujan,,mmg la sedap mkn jemput²..tak pe takde rezek, mungkin lain kali bole makan kt sini lg, bole order jemput²...


sape kata td mcm tak abis,,,tgk ni, licin,,rezeki kena tolak..hihi,,,tolak ke dalam perut, baur rasa nikmatnyer,,Alhamdulillah...

da kenyang,, bil da setel, ape lg, blik r... otw nk balik ke kereta MRK ternampak pulak salon...tetiba jek terpacul keluar dr mulut beliau.. " saya nk cuci rambut la.." aku tak kata ye tak kata tidak, dgn pantas MRK da duduk ready utk di cuci rambut nyer itu ~

tukang gunting suro MRK sikat rambut nyer terlbih dahulu sblom proses mencuci di mula kan,,

 
ermm,,nasib baik bukn amoi/pompuan seksi yg bg service...tp akak dan bole dipanggil makcik da,,hu hu hu


cucian kali pertama selesai..


 cucian kali kedua selesai...

cucian kali terakhir, amik ko, makin tinggi toncet,,hahahaha,,saje je ah kak ni wat lawak..da da, g cuci pakai air pulak...

rambut yg kembang da kuncup ~~ hehe
rambut sedang di kering kn..
ait,, siap da ke...?? 845 pm - 905 mlm,,lebih kurang 20 min...cuci sabun 3 kali dengan upah sebanyak RM15 saje...ok la tu, dr kt kedai gunting mamak,, cuci dgn sabun sekali jek, keringkan lebih kurang, da siap,,rasanyer tak sampai 10 minit,,kena caj RM6...tp kalau da terdesak, mamak pun mamak la,,,hu hu hu

da, da jom balik,,bayar parking dulu yek...



da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...