Khamis, 3 Mac 2011

.:: main urut² ::.

huuuuuu...tajuk cam 18sg je kan..hahahahaha...xpe la, aku suke...jom main urut² !!!

alah, cepat jek pikir bukan² ea,,, malam semalam masa nk g belanja barang dapur kt tesco, MRK dr umah da cakap nk g urut,,badan da sakit² katanyer..siannyer suami...isteri klu pasal urut² ni ada kureng sikit, bukan ape, tangan² ku sakit klu picit MRK sbb daging nyer sungguh tebal dan kenyal,,waduh²....mintak ampun pak, tak larat sihhhh...hi hi hi ~~

masa urut tu MRK amik pakej urut 1 badan dgn minyak urut yg wangi...1 jam = RM65,,,nggeeee
pastu MRK offer kt aku, nk 1 badan ke nk kaki aje...??? aku,,,,aku,,, aku suke jek...tp tak mungkin yg 1 badan,,aku amik yg urut kaki jek 30 minit = RM28...rugi klu tak amik offer ni, nti blik uma nyesal tak sudah...

sebelum kena urut kena basuh kaki dulu...wah, sungguh speSIAL sekali...bukn kita yg basuh, tukang² urut yg basuh kan,,siap di sabun kan dan di lap kering,,,mcm raja ! ha haha, pastu kena pakai sipar, ala sipar jepun jek yg bijik² tu...ok la...


da siap semua MRK masuk bilik, aku dok kt kusi luar jek...dan projek pn di mulakan,,,
adduuhhh,,,aaddeeehhh,,errmmm,,oopppss...semua kuar....tp sedappp ~~ da siap dikerjakan, dapat minum pulak...tp air halia+madu,,mmg berdentam dentum la bom kejap lg ni,,,ahaksss

MRK 'diprojek' dalam bilik ni,,,
control ayu, tgh thn sakit tu..
15 minit utk kaki kanan...
15 minit utk kaki kiri
air halia+madu
jemput minum..weeekkk
 bila aku da siap, MRK ada 30 minit lg,,lama tu nk tunggu,,,rasa cam nk baring je kt kusi urut tu, tp segan,,,mau berdengkur nti kerana sungguh selesa,,hehehe..

sementara tunggu MRK siap,,aku ada la amik beberapa gambar suasana dalam kedai urut ni,,jom tgk ~~

price list
 


mcm nk tampal kt uma 1 la,,bagus benda ni
 

cukup time jam loceng akan bunyi,,,makna nyer MRK da siap la tu,,bole la start belanja ni,,jam pun da pukul 1015pm,,tesco tutup kol 11pm,,,haiyyooo, sempat ke nk pilih memilih brg ni nti...
ermm..ada katil jek rupenyer,,sib baik,,ingt ada pompuan td...ngeee
mcm biasa,,pas urut kena minum,,,
orait, urut siap, minum sudah, bayar belum...hihihi,,,total semuanya RM93...mahal ke murah, korang la nilai,,saya tak pandai...hehehehe

nway, terima kasih sayang...nti awak belanja saya lg ea ~~ hi hi hi
ok, sila bayar yek,,,
 da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...