Sabtu, 19 Februari 2011

.:: the simple spageti ::.

spageti sape yang tak suke kan...kiranya spageti dulu ni makanan orang "berduit",,,dulu la tp sekarang orang berduit ke orang kurang duit ke orang-orang ke da bole makan da...tak payah beli,,buat sendiri jek lg save dan sedap..sedap bang..?? sedapppp ~~ hehehehe

tapi bagi aku ni la salah satu makanan time M.A.L.A.S !! hehehe...tiap-tiap bulan bile g belanja barang dapur, aku mesti beli sekali bahan-bahan untuk spageti ni,,,iaitu eceh, iaitu ea,,hehehehe  daging hancur (ramli beger), tomato puree, mushroom dlm tin, hotdog dan yg paling penting mee spageti tu...senang kan,,tak yah nk pakai prego segala... da la ada mahal sikit..pasu dgr-dgr mcm x halal...pat yg hala ke idok tu, ceq tak pasti pulak,,dari kita was-was baik x yah makan kn...

anyway thanks to my lovely sista "CIA" sebab ajar masak menatang ni masa kt putrajaya dulu...rasanye ni je la masakan yg dia ajar aku,,yg lain hampeh,,,kekekek..jgn marah ea CIA,,tp itula hakikatnyer !!! 
ye la dulu i kan tukang masak kt uma tu...the big boss Cia, order saje...huhu

moh la kita tgk hasil masakan dari orang yang tak berapa rajin ni,,hikhikhik

1 utk suami 1 utk isteri,,adil kan..tp suami punyer ada banyak sikit...sebab isteri sedang berdiet..
ye ke diet...??? huhu

close up sikit...nmpak segala mala yg ada dlm kuah spageti tu....oopppsss...

jemput makan !!

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...