Selasa, 1 Februari 2011

.:: hujan = banjir ::.


bila hujan sudah pasti akan sejuk dan bila sejuk mestilah nk berselubung...ooopppsss~~ 

huuhuuu...hujung minggu yg agak tak best sebab hujan...eee tak baik tau cakap mcm tu,,hujan kn rahmat...subhanaAllah...tp org tua² kata klu nk raya cine mmg akan hujan saje...kebenaran @ kebetulan..??? fikir kan logik nyer ~~ hehehe

bukan nyer ape, rasa teruja week end ni sebab adik² ku yg berada diperantauan sudah balik berhari raye..ahakss cuti raya cina..semangat mike berdua tu, ari jumaat 28/1 da sampai jb da...klu aku dok sana lg,,mesti da terjebak sekali... so, bila hujan gagal la segala perancangan utk ber'jimba²' bersama²...

hujan ni start turun tanpa henti start ari sabtu,,hujan x la lebat sgt tp non stop...dari sabtu membawa ke ahad dan membawa ke isnin...hati ni rasa da risau jugak la takut Kota Tinggi tu banjir cam 2006... dgr gak radio mana tau ada berita ckp KT banjir... tup² hari isnin carpet fb da busy pasal KT banjir... aduuhhhh kesiannyer sape yg dok sana...hanya mampu berdoa agar peristiwa hitam 2006 tak akan berulang...
 
 
dahsyat kan...kejadian berlaku kira² kol 1 lebih..kredit pada facebook Aemy Isaac utk gambar² di atas..
***mohon share gambar ye bro..hihihi

pada sape² yg nk blik beraya esok ni, harap banjir kt KT da surut dan semua boleh balik raya...semalam petg pun rasanyer hujan da mulai reda,,harap² jangan la hujan lg kerana aku pn nk balik kg ada mini gathering dgn sedara mara sepupu sepapat dan se se se. Dan yg lebih penting, AKU RINDU KAN MATAHARI !!! 

ape² pun setiap yg berlaku pasti ada hikmah nya...Amin ~~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...