Sabtu, 26 Februari 2011

.:: d.e.m.a.m ::.

yes ! demam jugak aku akhirnya !!! tQ ALLAH,,

wah2..suke nyer aku dpat demam ea..bukan ape,,,nk cuti keje 1, nk kasih sayang MRK 1....eceh,,..kasih sayang konon...weeeekkk...mcm da lama x demam...aritu nk demam tp x jd,,,kali punyer demam pun tak la kuat sangat,,sedang2 ajer...badan tak berapa nk panas,,cuma pening je ada banyak sikit...ni masa dok merapu ni pun pening bebenornyer,,,di sebabkn idea mencurah2 bagai air hujan ni,,,semangat harus di kuatkan !!!

start rasa nk demam ni hari rabu aritu,,,tekak tetiba je rasa perit...di fikir2 kn kenapa perit,,,ermmmm ye la seminggu straight aku melantak eskrim vanilla bersalut coklat,,tak kira @ malam..eskrim , mmg la sedap kan... pastu murah pulak tu.. singgit jek...alamak, dgr bunyi loceng eskrim la,,,nk eskrim ,,nk eskrim !!!!
huahuahua....
huuuuu,,rindunyer nk makan eskrim ni...
 ari kamis, aku keje mcm biasa tp kepala da rasa berat, badan da seram sejuk,,,dr kt uma da pakai sweater da,,da ala2 org eskimo..hikhik...tp hati mmg nk keje w/pn da rasa nk demam da,,,jam 10 pg, mcm da tak larat jek...g laman web HRMIS apply cuti utk ari jumaat, isi form kebenaran keluar 4 jam (alasan nk g hospital), mintak sign boss, mintak CC buatkn general letter,,semua siap dalam masa 15 minit...ape lagi aku pn zassss,,,yea....balik  uma !!! nk tdo !!!

tido, tido dan tido smpi MRK blik jam 6 petg...isshhh, kelaparan la pulak,,sib baik td otw blik sempat singgah beli mkn kt mak teh (LHDN)...MRK panas kn semua lauk yg ado...**isteri rileks saje yek** makan dgn penuh kesopanan kelaparan pastu sambung tdo sampai ari jumaat...hahahahaha

jumaat mcm ada baik sikit,,bole la bangun tgk MRK g keje,,kemas2 uma sikit,,pastu collapse balik..pening berpusing2..sambung tdo blik smpi MRK blik kol 5 ptg..mmg aku kenyang tdo ! hahaha...tp tetiba teringt ada barang yg lupe nk amik kt KSL City,,, ada order barang,,,ermmm gagah kn diri bangun, g mandi, siap2, ajak MRK g sana...MRK ckp,

"amboi,,tetiba je da baik...auta sakit rupenyer,,," 
dduusshhh... "mana ada... sy sakit betul2 la, da jom g amik brg tu, da lama benor,,excited nk pakai ari ahad nanti...hikhikhik...."


ermmm,,mlm ni tdo nk pakai,,mana tau kn mimpi tgh panas, ada matahri,,silau,,huhuhu

tp demam tetap demam beb,,klu tak ok lg,mau ari isnin cuti lg,,,yahooo !!!

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...