Jumaat, 7 Januari 2011

.:: tetiba jek ::.

mmmm...tetiba jek...kenapa...???
tetiba jek semlm dlm kol 11am aku sakit kepala...da terbengkalai semua keje opis semlm...nk siap kn 1 surat pun tak bole...tak tau la kenapa..
tetiba jek...

nk kata tak mkn, sarapan makan mee hoon goreng plus ayam goreng plus cekodok pisang...tang cekodok pisang tu yg tak bole tahan,,sedap sesangat...siap mimpi2 lg nk mkn..hikhikhik

tang sakit kepala ni yg membingung kan aku,,sakit sebelah kiri je...tak tau dr mana asal sakit nyer...masuk angin??? aku selalu kuar kn bom angin...oopppssss....kadang2 smpi main tembak2 lg dgn MRK...

tapi nasib baik la semlm masa kt opis tu kak Nah ada tolong,,tolong urut kn kepala dgn belakang badan sikit,,,kau, kuar semua angin,,,sahut menyahut agin aku dgn angin kak Nah...ada kurang la sikit lepas kena 'uli' dgn kak Nah,,thanks Akak...

jam punch card tepat 430pm, dgn pantas aku check out dr opis...tahan kn je sakit kepala ni,,,tepon MRK bgtau tak bole nk masak,,sakit,,,MRK ok jek tp siap pesan...'awak beli la mknn siap2'...walaneyyyy...baik sayang,,

pikir punyer pikir, haaa..ada pasar tani kt Uda,,singgah jp la beli mknn...nk tau beli ape....





ta da ~~~~

bayam goreng...1st time jumpe ni..
isteri punyer - nasi kerabu
MRK punyer - nasi minyak lauk  ayam rendang+ayam masak merah..
tak banyak pun beli mknn..tgk mcm tak best jek tp blik uma cam menyesal tak beli,,tp takpe, pasar tani ni ada setiap hari rabu, khamis, jumaat dan sabtu...

kata jek sakit kepala,,nasi kerabu tu licin gak aku makan...minggu depan nk beli lg la,,sedap dan murah...hehe..

masa da siap2 beli brg mkn tu, ada org bg kicap sample,,,kicap cap kipas udang, perasa manis pulak tu,,mmg kicap kegemaran aku tu,,tp size ada kecik sikit...ye la benda free kn...dpt bukn 1 beb tp 2,,hehehe,,rezeki ~~

ooppss,,ada 1 lg yg aku jmpe tp tak leh beli,,kawan 1 study masa kt polytech dulu,,asmah budak DEP...anak dia da 2 da,,pun rezeki jugak tu,,huhu

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...