Khamis, 13 Januari 2011

.:: kenny roger part 1::.


kira beberapa hari sebelum tahun baru 2011 yg lepas,,, ari ahad tak de buat ape,,masing2 amik keputusan keluar..haaa,,ni 1 masalah bila keluar,,tak tau nk pegi mana,,kadang2 bole smpi bertegang leher nk pegi mana..kadang2 smpi tak jadi keluar...hu hu..itu pn masalah ke,,haiyyooo

tp kali ni jadi ok...dan mengambil keputusan yg tepat utk ke Angana kerana :-
  1. dekat tak smpi 5 minit da smpi
  2. hari da nk hujan, sempat  merempit sampai
  3. naik motor buruk je
  4. ada tempat makan
  5. parking senang dan murah
  6. dua-dua setuju..hehehe
hu hu,,kukuh kn alasan kami...rasanya ada byk lg reason tp ni antara yg penting... ahhh,,yg penting ari ahad mmg masa utk bersuka ria, berjalan2, bermakan-makan dan bermacam-macam,,,itu antara janji MRK sbb isnin-sabtu beliau kerja...ahad masa utk 'bersama',,oooopppssss ~~

ok,,,da naik motor tu kena la pilihh motor yg mana 1...nk yg besar ke kecil ke lama buruk ke...yg padan dgn helmet kura-kura aku ni adalah yg old school tu = honda c70...mmg sempoi ~~ motor yg paling aku suke naik klu jalan2 kt jb ni,,klu bole balik kg nk naik motor ni je,,tp tak bole gak takut terburai 1 persatu 1 tgh jln..sape nk jawab...???hehehe

check minyak cukup ke idok ~~
tayar rupernyer yg pancit...
begini la kami seadanya,,sempoi ~
siap parking kami terus masuk...agak teruja cam baru 1st time smpi..bukn ape lama jugak la tak ke angsana..padahal dekat je..hehe..


aduuhh,,ari ahad, masih cuti sekolah, makna nyer ramai la org dan kanak2 riang berlari-lari (mcm kaisah)..perasaan boring mula timbul cepat2 g cari pemakan...benornyer kami mmg blom makan aka baru bangun tido ~!!! uuppssss ~~ pusing2 kat level 1 tu ada la Daily Fresh,,mmg kegemaran MRK ni iaitu waffel flavor peanut+cokolat...tp tak ramai pulak org beratur,,,suami punyer pasal,,aku rela bekorban,,ahaksssss

kak,,garing2 yer,,,pastu flavor lebih sikit..
mana kenny roger punyer citer kan...??? mmmm,,,kt angsana ada ke KKR ni...??


sabar ok,..ada citer tp lmbt sbb motor semput..huhu...


so,,,to be continue ~~~ poyo jek

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...