Selasa, 14 Disember 2010

.:: pc expo pulak ::.


da lama da pc expo ni,,,awal bulan Dis aritu (3-5 Dis 2010)...nama je lain tp sebenarnya pc fair...kedai yang sama, barang yang sama, tempat pun sama....yang lain cuma HARGA jek..

biasa la, ari jumaat mesti pegi,,rehat lama,,tak makan lunch, kt opis sejuk,,ape lg keluar la,,,pegi dgn Dilla dgn Adda,,si Dilla tu nk beli camera digital, si Adda nk beli pendrive,,aku pulak..???

mmm,,nk survey HARD DISK.. ada sebab nk survey2 ni.. sbb nyer ---- > komputer yg opis bekalkan rosak,,,tak leh on,,terkelip2 lampu oren kt cpu tu...da la byk dokumen/pictures dalam tu,,keja punyer 1 hal la,,personal 1 hal..hadooiii...klu hard disk yg rosak confim la abis semua dokumen2 itu...

survey punyer survey ada la nmpk jugak beberapa design dan jenama...nk beli yg 320GB ke 500GB,,tgk harga cam lebih kurang jek...beza cuma dalam RM20-RM30 jek.. eh,,masih blom beli lg..nk survey lg, sabtu ada ahad pun ada,,hehehe

fikir punyer fikir, ari ahad g blik persada,,pergi bersama-sama MRK, byk kebaikan klu g dgn MRK ni..hehe,,bole la MRK top up sikit2 mana yg tak cukup nanti..

alhamdulillah, akhirnya dpt jugk cari yg berkenan di hati..warna dan design MRK yg pilih...cantik kt mata MRK, cantik la kt amat aku,,,MRK mmg suke BIRU ~~ hehehe...bagus??? insyaAllah,,harap2 tahan lama,,lgpn ada warantty 3 tahun, aku beli yg 500GB,,senang,,semua masuk dlm tu nti...

ooppsss,,,bukan beli hard disk je,, beg utk notebook pun TERBELI jugak..pegi ari jumaat harga RM35, tp ari ahad da turun jd RM33...w/pun beza cuma 2 hinggit tetap aku kira murah...nway, thanks dear sbb belanja isteri tersayang ni..

setakat ni, keperluan elektronik rasanye da complete...tp tgk2 gaya MRK macam tgh survey2 harga camera SLR...tak la mengharap tp klu dpt best jugak kan...hehehe...yang penting keje,,pastu duit mesti
MARi...... ~~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...