Isnin, 8 November 2010

.:: outstation @ BP ::.

mercu tanda BP
seronok !!!! 
sebabnyer tak payah punch card, breakfast da ready, bilik ada yg kemas, baju anto dobi, dressing smart casual, rileks2 dalam bilik,,, eeeee...byk la yg best,,tttaaaapppiiii .....

sedey !!! T_T
MRK kena tinggal, tido sorang2, lama pulak tu, 4 hari, sian dia sarapan tak de sape nk masakan, baju kotor 2 bakul, rumah tak bersapu,,, abis nk buat caner,, isteri kena keje (1 - 4 Nov 2010)...!!!
1st day,,mode - terlebih tido
kira2nyer 1st time la aku stay lama kt BP ni, dulu penah gak g KUITTHO masa study poly dulu,, time tu ada friendly softball... tp da bape lama da..tahun 2002 r lebih kurang dulu,,,

BP adalah sampel yg terakhir utk kajian kali ni, tak sangka, byk info, harap2 senang la nk tulis report nti,,(ditujukan khas utk Jam),,hehehe..team aku terdiri drp Jam, Mike dan aku..pasangan yg aku rasa sesuai utk menjalankan pengauditan,,seriously aku selesa keje dgn diorg ni, walaupn byk mulut makan, keje jalan beb,,hehe

kt BP kitorg stay kt Crystal Inn, nway hotel ni mmg puas hati dgn harga yg patut dilengkapi dgn sarapan pagi yg ok..nyummm,,nyummm,,nk tau hotel ni sebelah je dgn The Summit Parade Batu Pahat.
the lobby
standard room - RM105

tv melekat tau
ubi rebus r & r machap
bekpes last day
 

4 hari kt BP ni aku g Jabatan Pengairan dan Saliran, Bahagian Perkhidmatan Mekanikal dan Pejabat Kebajikan Masyarkat, biasa la audit ni klu da ujung2 tahun mmg sibuk,,sibuk cari salah org,,,hahahaha,,aku mmg suke, lg2 klu ada kuiri,,lg semangat aku buat keje nk cari lebih byk salah) huhu...

1 ari tu malas2 terjalan gk la kt Summit tu,,,jakun betul 3 bapak org ni tgk mesin urut RM1=3 minit ni,,masing2 dgn gaya masing2,,poyosss
ejal, mike, jam
khamis, hari terakhir dan masa utk pulang...selamat tinggal BP, ada masa aku akan dtg lg,,mgkin bukn atas urusan kerja...saje2 membuang duit..hehehe..last pose b4 leaving Crystal Inn...
senyuman penuh makna !!! jb here i come ~~
da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...