Selasa, 30 November 2010

.:: motorGP 2010 ::.

rasa nyer cam da basi jek kan citer ni,,,tp nk jugak share pic masa kitorg kt sana...

mmg happening giler time tu...masing2 otak cam budak2..

kitorg pegi 2 kete, 10 org..mmg padat...kete aku n kete azan..gerak petang sabtu..ye la MRK keje, kena la tggu..hehe...
baru 1 jam setengah jalan masing2 da kelaparan...mmm,,singgah R&R Machap makan !!!!

 smpai KL dlm kol 10 lebih...biasa la tmpt yg dituju adalah Danau Kota..sbb si Adi tu ada nk amik barang niaga (kasut ONITSUKA TIGER) pastu g mkn kt HR Steak House..huhu..tercapai jugak hasrat nk makan..nyumm..nyumm

oh ye,,kt KL kami mmg ada hotel yg sedia menerima kami..hehehe...rumah Apan..selesa la..dia pun sporting..nway..we are sweet dream there ~~ hehehe

ha,,kena bangun pg cz nk g collect ticket pd Ajib,,sbb dia yg belikan tiket kitorg,,berapa byk??? 11 keping beb (RM660)...ok ok..siap !!!! ingt pompuan yg lambat,,rupe2nyer lelaki lg lmbt..haiiiyyyooooo ~~
mmm..yg tak best motorGP tahun ni adalah bila lepas entrance diorg check beg..nk tgk ada bawak makanan tak...tp kitorg dpt info awal, so letak makanan kt bawah, atas letak baju..fuuhhhh,,,selamat...klu tak nk g beli kt dalam mmg mahal lg 1 jauh..mmg tak la..
tiket yg kitorg beli ni utk kt K1 grandstand (1st corner),,,show klu stay situ..nmpk rider dr starting datang macm peluru,,laju giler,,pastu corner...diorg mmg power,,lg2 ROSSI..klu nk corner mesti dia turun kn kaki sebelah nk bg balance katanyer...
 mmm,,,tahun ni aku berjaya racun abg aku utk join sekali tgk live motorGP,,dia pergi berdua jek..anak2 mereka mak yg jaga..ye la lgpn kt sana panas, org ramai..bawak budak kecik mmg ada leceh sikit la..tiket diorg ni free je, tu pn aku dpt dr Dino..tp tmpt ni mmg jauh..diorg pndai upah 1 mamat ni utk pegi dan blik,,hahaha 1 motor naik 3 org,,giler ~~
bile da dpt duduk rasa da ok la..tmpt masih byk kosong lg..rasa rugi pulak masuk awal2 sbb tak dpt round2 kt booth yg ada jual baju..2 helai RM50..ok ape..takpe la tahun depan kita beli eak..


setel utk motorGP ini..dan semua da tau yg otw blik ke selatan ada exciden teruk kt pedas/linggi..alhamdulillah kami semua tak tersangkut pun kt jem tu sbb kami lalu dalam..dan kami selamat sampai di rumah pada jam 1230 mlm..

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...