Jumaat, 1 Oktober 2010

.:: sunglass @ cermin mata ::.




ini adalah antara koleksi sunglass @ cermin mata kami suami isteri...biasa2 jek.. MRK punyer ada power, aku punyer sunglass semata..hehehe

untuk OAKLEY tu,,MRK memang suke pakai,,sbb ringan, macam mainan,,hehe,,tp harga, tak boleh angkat gak...yang ni ISTERI yang pilih kan...hehehe...model yang MRK tgh pakai skrg ni DUCATI OAKLEY JUPITER® NICKY HAYDEN EDITION. 
  


nmpakkn tulisan DUCATI kt line merah tu tp da hilang da,,masa beli pun dulu org kedai da cakap yg tang tu mmg tak tahan lama...

the real one ~~

utk Emporio Amani (EA) tu pulak,,MRK beli masa aku keje kt Putrajaya lagi,,dia ada cakap la yg ada beli cermin mata..old school kata nyer..mm, ye la...kawan2 dia pun cakap BELANJA ~~ ye la lain dari yang lain kan...

tu harga USD ~~

EA ni dia ada berat sikit..tp halus jek bingkai nyer,,,warne ala2 coklat, sebenarnyer MRK beli EA dulu baru beli OAKLEY sebab sayang katanyer nk pakai buat g keje..ye la, da bengkok dan kembang da bingkai,,sayang beb,,mahal ooooo 

 time rambut MRK tak sekembang sekarang

mmm,,utk GUESS tu, sape lagi klu bukan saya,,hehe...mmg minat giler kt GUESS, lagi2 handbag..nggeee,,,,ape org kata, alah membeli menang memaka.....sebenarnyer tu hadiah MRK sebab dapat tukar balik Johor..tQ sayang ~~ 


bila da beli, rugi kalau tak guna kan..so, pantang je panas memang terus zaaassss...memang puas hati bila da pakai, redup je, permandangan pun selesa...harga tak la mahal sangat,,bole la ~~
  
 
  di mana jua DIA sentiasa di sisi ku ~~

so, cukup utk kali ni...mgkin ada update utk cermin mata MRK...tggu next entry k..

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...