Khamis, 28 Oktober 2010

.:: outing @ jusco tmn U ::.

selamat malam semua...

biasa la,,hujung minggu kn..tp sori la cz lmbt nk update blog...sebab ---> sibuk ke malaszzz... hehehe

kali outing masih lg bersama mak, abang, kak mimi, pearl, emerald n kaisah...MRK tak join cz dia masuk singapore betul kn motor keje yg ditinggalkan sbb rosak semalam...tu la kt uma takde buat ape2..baik kita penuh dgn aktiviti..hehehe

bebenornyer,,,aku nk amik adik yg baru smpi dr UiTM tu baliik jb,,study week katanyer,,cuti seminggu...dia turun kt esso taman tun sana,,ye la,,tak yah turun larkin,,berpatah balik pulak nti...kadang2 rindu gak kt dia tu,,tp cam tak caya pulak yg dia da masuk U..dulu kecik je..hehehe

jusco paling dekat taman U...si pearl dgn emerald da hafal da jalan ke sana..aku sesaja buat2 tak tau,,beriya2 diorg bgtau jalan,,,hehehe...makne nyer, da selalu la papa n mama diorg bwk diorg ke sana...uuiiittt ~~
manis pearl bertudung..ahakss
emerald dlm keadaan normal
kaisah tgk angah ea...
sampai je posing dulu kt depan pintu ni...ada ape tah sempena Deepavali,,ammmaaaa ~~
ait,,terover pulak pose ~~ huhu
nk adik lg ke??? hehehe
nk adik tanyer mama n papa ea..kuikuikui
sushi time ~~
kaisah pun pandai mamam sushi
syok kn makan sushi king...hehehe,,pandai bebudak ni mkn rupenyer...nggeee

siap mkn turun balik ground floor...nk ajak diorg main kt bawah tu...mula2 dudk2 aje,,last2 kena gak tukar syiling...ye la, kaisah tak nk turun !!! budak tu mmg pandai !!!

1 lawan 3..hehehe
tgh syok2 layan kerenah budak2 tetiba je mascott ayamas round kt area2 tmpt main tu..terus suro pearl n emerald posing gambar..kelakarnya si kaisah ni penakut..muka cm nk nangis je,,tp bila menatang tu da blah, dia sibuk jenguk2..ngengade !!!
mascott ayamas..kaisah takut..hehe
abis story utk minggu ke-3 bulan oktober 2010..minggu ke-4 pun ada story gk..ape2 pun tungguuuu ~~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...