Isnin, 25 Oktober 2010

.:: outing @ angsana ::.


selamat malam ~~

16.10.2010 sabtu - biasa la mmg masa utk outing berdua,, saje je,,,5 hari bekerja curi sikit masa nk release tension..

baru je nk gerak tetiba mak tepon tnyer tak kuar ke?? cantik, dpt jmpe mak..so pendek citer jmpe kt angsana la..vrrommm...vrroommm..

tiba je angsana, ada event pasal motor..sparepart FAITO...tak penah dgr pun..hehehe

MRK ckp klu tak dia join tp malas..dalm tggu mak n the group sampai, layan la kejap acara yg tgh berjln kt pentas tu,,,lgpn MRK tgh syok berbual dgn mber motorbike dia..
din klawa
 
 
kaisah bingung cari jln..huhu
da puas tgk2 event FAITO ni,,kitorg menuju ke KFC...abang nk belanja mak makan kata nyer...kitorg da mkn da sblm kuar td,,tak pe,,layan je la..

otw nk sampai ke KFC tu sempat jugak la bebudak ni singgah kt uncle diorg ni..huhu

pose menarik 3 beradik...
pearl mmg rapat dgn uncle
kaisah nk ape???
ooo..nk diri atas meja rupenyer..ngengade !!!
pearl n emerald
saya la penaja utama..sila-sila...
ape tu uncle..???
nyummm..nyummm...ari2 mkn KFC pun takpe,,i like ~~
siap mkn je...sempat gk jln2 kt ground floor tu walaupun kedai semua da tutup..sempat singgah kt 1 kiosk tu..da lama berkenan kt menatang ni..belek punyer belek..tanyer punyer tanyer,zaaaasss aku sambar yg ni..nmpk besar, sekali da lekat kt dinding..semeynot jek..ye la padan la dgn harga nyer ~~ RM3 ..
cantik kn..pasni nk beli lg ~~
blik tu abang ckp dia nk bawak mak g pasar karat..**lama tak g sana cari brg2 2nd hand...tak pe la,,,kitorg nk blik...sampi uma kami tido ~~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...