Ahad, 19 September 2010

.:: nenek & atok pontian ::.

selamat malam...**mood merapu da sampai ~~

masih dlm mood raya lg tp rasanyer raya tahun ni mcm kurang. sbb MRK kerja tak de cuti...nk g beraya pun takde mood...nggeee

insyaAllah, esok kitorg nk g beraya kt Kg. Parit Tengah, Pontian. Ahad la masa utk outing (MRK cuti !!!) ke rumah siapa,,semestinya nenek & atok ku aka Nyai & Yayi...ye la, tahun lepas tak berkesempatan nk balik sana,,baru kawin so kena la beraya di rumah sedara mara sebelah MRK. lagi pun tahun lepas kn aku masih kerja kt Putrajaya,,,

selain uma nenek, sok kitorg nk round uma sedara mara yg ada kt pontian tu..ye la, alang2 beraya kn, sementara ada masa...tp kena balik cepat sbb isnin da naik keje...

keje???? addooiii...bole ke aku bangun pagi ni,,sejak2 cuti, asik terbabas jek...so, esok la masa utk iron baju, readykn bahan2 utk sarapan MRK...jam loceng pun kena ready gak ni,,,handphone ke, alarm ke..semua kena check esok,,pasti kn ianya berfulingsi berfungsi...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...