Jumaat, 24 September 2010

.:: holiday @ kl - 3rd day ::.

Hari : Isnin
Jam  : 11 pagi - 2.30 pagi
Tarikh  : 9hb Ogos 2010
Lokasi  : Kg. Baru, Nilai, Melaka

balik semalam da la lambat...so bangun pagi pun mesti la lambat..hehehe..lagipun arini org MALAYSIA keje..kami SINGAPOREAN ni cuti cz arini NATIONAL DAY FOR SINGAPORE...poyo jek..hehehehe

sementara ada kt putrajaya ni, ada la peluang nk jmpe ex-officemate kt cawangan Audit JPM tu..tapi ape kn daya, mereka semua takde kat opis,,kak jah & ambiga ada kursus kt akademi, tim, kak fida & adli kt intan, bukit kiara,,,mmm,,takde rezeki nk reunion jmpe mereka2 itu ~~ 

biasala klu bangun tido mesti lapar kan,,nk di jadikan cerita, si apis ni nak sangat makan kt HR Steak House kt kg baru tu,,,wah...klu situ aku pun mmg nk mkn sgt,,murah, banyak, sedap, mantap !!! so dgn konfidennyer kami semua bersiap2..tp ape kan daya, kedai blom buka lagi..diorg start niaga jam 5 petang...YA ALLAH, hampa nyer,,lain kali la yek.. =(  

** tgk gambar kedai je la yek ~~

 HR Steak House, No. 56, Jalan Raja Alang, 
Kampung Baru, Kuala Lumpur

dengan hati yang hampa, kami semua bergerak pulang ke JB...tp sebelum tu, kami mkn dulu kt sebelah HR Steak House tu,,nasi padang jek,,,

laluan balik ke jb kitorg ikut nilai...ye la, bole kurangkan sikit bayaran tol nanti...lagipun MRK bole la bercerita pasal kerja dia dulu,,dulu kn MRK keje area2 nilai, salak tinggi,,mengimbau kenangan la tue...
tiba2 kami ternampak cafe ~~ ICE ROOM...mmg sedap...cafe bertema kan hijau dan putih..ada aircond, ada wifi,,,bole rilkes2,,santai2 cam kt tepi laut.. hehehe... 

just nice la klu nk lepaking kt sini,,tp kena order la, jangan duduk jek,,,mcm jenis perisa ice cream ada,,,

enjoy our photo ~~ yummyyyy..yummyyyy


ooppssss,,perjalanan kami tak habis di di ice room...bila semua da kekenyangan...mata pun layu..sian MRK kena drive..ye la,,masa pergi aritu,,isteri yg drive..isteri mithali solehah ..ahakss

sempat jugak kami singgah kt melaka otw nk balik jb..bukan ape,,saje2 jek..MRK nk cari jeans tp tak beli pun cz takde paten yg berkenan...mm, takpe la SAYANG, nti bila kita g KL lg,,kita cari ea...

bila da mlm mata pun ngantok...ditambah pula dgn perut yg kenyang...lagi la mengantuk..terpaksa la tukar driver,,Adi drive Apis dok depan aku dan MRK jadi bos pulak kt belakang...hehehe...ape yg penting KERJASAMA..
tepat jam 1230 am kami samapi di rumah setelah menghantar malaun Adi dan Apis...percutian yg menyeronokan... mungkin bulan Oktober ni kitaorg bercuti lg ke KL..kenapa??? sebab nk tgk Valentori Rossi aka MOTORGP !!!! 

da da ~~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...