Rabu, 22 September 2010

.:: holiday @ kl - 2nd day ::.


Hari : Ahad
Jam  : 10 pagi - 2 pagi
Tarikh  : 8hb Ogos 2010
Lokasi  : KL, Damansara, Shah Alam

 
hari kedua kami menuju ke Mid Valley Mega Mall,,,pegi sana cuma makan jek..eh, ada gak beli,,hehe..beli sandal kt Carlo Rino,,nway, tercapai gak hajat nk dptkn sandal tu dulu, tp masa tu ongkos tak de tak cukup.hehe..thanks to MRK cz belanja saya..nggeeee 

jalan punyer jalan terjmpe sale...hahaha,,senyum sampai ke telinga aku,,GUESS ada sales...terus aku menuju utk melihat ape yg sales nyer...jam n handbag,,ada rebate RM300 utk jam dan RM100 utk handbag,,wow !!! tp hampa..takde yg berkenan,,so tgk dan lihat je la,,,T_T

p/s ***tp,,aku akan dapatkn jugak nti,,sama ada jam @ handbag @ kedua2nyer sekali...hahahaha
 leceh klu jalan dgn kaum lelaki,,klu kita masuk butik wanita,,diorg dok jek kt luar,,muka masing2 mcm suro cepat kuar dr butik tu..eee,,geramnyer,,ye la, ye la..saya kuar la skrg...
si Adi,,dtg KL ada tujuan bebenor nyer,,jmpe marka @ awek @ gf,,hehehe,,kitorg suke tgk kawan2 suke...tp siap la,,kena ngage dgn kami semua,,hahahaha
 

adi bersama marka @ awek @ gf

da siap mkn, kami punyer khadam pemandu pelancong APAN & IRA pun bawak kami ke IKEA,,,wah,,memang itu la impian ku selama ini,,tercapai jua...best la kt sana, mcm2 ada..pak kal jek kete da penuuh dgn brg2,,klu tak mmg soping kami kt IKEA tu...


mcm2 paten aksi kami di IKEA

bonet kete da penuh jek, kami meneruskan lg perjalanan ke I-City, Shah Alam...mmg happening,,meriah dgn lampu2 yg berwarna warni..sekali lg impian ku tercapai utk ke I-City ni,,asik tgk pic kawan2 jek,,jelessss...sibuk,,semua sibuk nk amik gambar di setiap sudut kt sana..pntang nmpk ada lampu,,ramai la org kt situ,,hehe...kenangan ~~ 


yang terindah bersama mu, SAYANG ~~
 urut kaki lepas jalan 30 minit ~~

to be countined ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...