Selasa, 7 September 2010

.:: holiday @ kl - 1st day ::.

Hari : Sabtu
Jam  : 10 mlm
Tarikh  : 7hb Ogos 2010
Lokasi  : JB ,Uptown Cheras, Putrajaya

huuiihhh...lamanya tak update blog kan..nk kata malas tak jugak,,nk kata tak de masa pun tak jugak...hehehe...

nway, b4 puasa aritu kitorg jenjalan KL wif Adi n Hafiz,,saje jek sebab isnin 9/8/2010 tu off day utk Singapore,,mereka2 ni kan kerja sana,,alang2 mereka cuti,,aku pun cuti sekali (cuti byk lg !!!)...

gerak sabtu malam kol 10 pm lebih kurang, blik isnin smpi dalam kol 1230 am...mmg berjalan betul la...pantang jumpe kedai makan..mesti kami singgah makan...**mcm byk duit bagus jek..hehehe

tp otw mlm tu aku bawak bekal,,spegeti ada,,nasi goreng ada,,air kopi pun ada..nyummm...nyummm

 nasi goreng kg dan spagetti,,nyum..nyum
 
 ape yg dibincangkn tue,,???ooo..g kl nk jmpe awek ea...hihi

siap mkn kami pun meneruskan perjalanan...ke mana??? mmm..si Adi ni rupe2nyer da ada appointment kt uptown danau kota...addooiii,,, mana nk cari jalan ke sana ni...tepon semua member2 yg tau jln KL semua tak dapat...ffuuhhh...giler r,,time tu da pukul 1.00 am...

pusing punyer pusing,,tnyer org semua,,akhinyer smpi pun,,,selamat jugak,,kira terror gak kami cari jalan,,,hehehe...ramai gak org,,ye la malam minggu kan,,,semua tido lambat agaknyer...

tak beli ape pun,,,semua try n error..hehehehe


to be continue ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...