Rabu, 14 Julai 2010

.:: pc fair ::.

pc fair kali ke-2 utk tahun 2010..dicepatkan sebab bulan 8 da raya..(pose tak lg)

petang dalam jam 330pm,bersiap2 nk kuar utk ke pc fair..secara tetiba jek helmi da ada depan pintu uma,,huh,,mak n bapak mertua dtg...hehehe,,layan tetap layan,,bersiap nak kuar tetap bersiap..aku buatkan air 1 jug pastu sambung make up,,ahakss...diorg pun nk ke mydin nk beli shampoo katanyer.."" bye,,nti dtg lg.."" terus kami capai helmet menuju ke destinasi = persada,,eh,,MRK singgah Dr Motor pulak,,pasang no plate..tunngu lama ape lg amik gambar la,,posing sikit ~~




siap jek,,kami teruskan perjalanan ke persada,,adduuiii byk nyer kete kt persada ni,,jem lagi,,sib baik tak naik kete...ooo rupe2nyer MRK janji dgn adi n cik karim nk g sesama..diorg naik kete..jmpe diorg kt dalam pameran yg penuh dgn orang,,cam nk pitam rasa.
tgk punyer tgk ada lak berkenan kt printer ni..EPSOn 3 in 1..print, copy & scanner..RM199..cam ok jek,,zass,,kami beli..
isteri:: caner nk bawak balik ni sayang???
suami:: awak pegang la
isteri:: ok jek...(tuhan saje yang tau betapa beratnyer menatang ni..)



siap je semua,,si adi ngajak ke CS pulak,,nk cari handphone katanyer...eh,,tak yah nek kenderaan,,kita jalan kaki jek,,penat gak la..turun tangga naik tangga akhirnya sampai jua..jmpe dam kedai h/phone,,da suke da si adi kt 1 h/p ni,,mak ai,,sikit punyer lama dok test,,,lepas satu,,satu di check nyer,,penat kami menunggu..boring2 amik gambar,,




siap adi beli hp,,masing2 kelaparan..jom la g hard rock black..kita makan lg best..
mmg sedapp nasi ayam penyet ni,,,klu ada masa nk ajak MRK makan kt sini lg,,mmg SUPERB !!!!!! harga RM6.50..amacam??? ada berani ke???hikhikhik


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...