Rabu, 14 Julai 2010

.:: makanan ::.

selamat pagi,,

mmm...lama tak update blog ni..takde mood nk menulis..arini mood baru dtg,,hikhik..

nway,,jumaat lepas nk makan chicken chop yg kt hutan bandar tu...kami kuar rumah dalam 815pm,,konon2 sempat la sampai sana cz kami merempit jek..tup2 sampai sana,,pergghhh penuh semua meja,,siap ada yg berdiri tunggu meja kosong...hampa !!! MRK ajak makan tempat lain,,,so suggest la ZZ mee rebus tulang,,mm..ok gk,,da lama tak makan sana..aku ape lg..tak lepas peluang la,,ha..ini la makanan kami..mee rebus tulang utk MRK..lamb chop utk saya !!!




ha,,itu cerita ari jumaat,,so petang sabtu MRK balik pengerang sorang cz nk betul kan RXZ yg rosak kt kg sana,,tinggal la aku keseorangan..ape lagi terus hello my BrO tanyer ada kt uma tak, g mana2 ke tak..jawapan "aku keje malam la,,datang la"..hihihi

sepantas kilat aku memandu menuju ke Lima Kedai...sesampai je di sana, aku disambut dgn Qai yang baru siap mandi..kakak2 semua berjalan uma kak Yan,,"kakak, cepat angah nk g Jusco..mandi ngaji solat,,kol 755pm kami keluar...tak pasal2 kena buli belanja KFC utk pearl n emerald..mm..tak pe la...RM20 jek..



hehehe..cukup utk kali ni,,jmpe lain kali ~~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...