Rabu, 7 Julai 2010

.:: jalan ::.

selamat pagi semua ~~

seger,,,sbb baru lepas sarapan meehoon soto dgn air limau suam kurang manis tak nak biji,,ahakss.. hari makan dgn group2 lelaki kt warung KL Menjerit..nk tau?? warung tu depan bukit timbalan,,hehe (sbb filem tu penah shoot kt warung tu katanyer..)

ahad lepas kami outing, tu pun da petang baru kami kuar..masing2 malas nk drive kete, so kami merempit dgn motor keje MRK honda petak,,mmg syok,semua org tgk kami..yela dressing cantik tp nek motor kapcai jek..takpe, yang penting hari tu tak ujan.

destinasi pertama kami adalah PERSADA. saje ajak husband g sana cz nk suro dia beli memory card utk camera (fujiflim $129 jek).tup2 dpt extra brg lain iaitu kipas utk notebook..hehehe

da penat berjalan tetiba nmpk makanan..nasi beriani..wah,,MRK ape lg,,"saya lapar la,saya nk makan'..padahal sebelum kuar da mkn tu,,emm, takpe la..org nk mkn, jgn ditegah,,so aku pun join sekaki ~~ nyumm..nyumm

destinasi kedua kami KOTARAYA..penat gk berjalan dr persada..ye la..semua brg isteri yg kena bawak..huhu,,takpe..duit MRK yg kuar..biasa la MRK klu da smpi sana ada 1 kedai yg dituju,,kedai gitar,,,hujung MRK beli tali gitar..sib baik tak beli gitar..huhu

sebelum balik tu kami turun ke level 1, tgk cam ada yg best jek..ooo,,UO buat jualan murah..power root pun ada sekali..ada test drink, MRK try,,cam sedap jek..ape lg kami pun sambar 1 paket alicafe utk MRK dgn 6 tin kacip fatimah utk saya..@_@ =)... utk menambah tenaga ~~ ahakss

so,,abis da story mory kami utk weekend lepas,,,ada la beberapa keping gambar aku snap utk tatapan..

da da ~~











Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...