Ahad, 27 Jun 2010

.:: tak sempat .::

selamat malam utk semua...

huh,,letih utk beberapa hari ni..nk update blog pun cam takde masa..(hehe,,blom ada anak lg tue,,).ini pun curi2 masa sikit sedangkan dapur tu masih lg besepah.. last post aritu rabu..mmm,, so kena la update dr khamis hingga hari ni...

24 June 2010
khamis..

rasanyer takde ape2 aktiviti..mcm hari2 biasa, bgun awal agi utk siapkan bekfes utk husband..tak ingat la ape yg aku masakan utk husband..rasa2nyer nasi goreng..ha, betul la,,nasi goreng,,sbb minggu ni malas nk masakan mee sbb husband asik tak abis kan je bekalan yg aku bawakan..hehehe

smlm ada rasa frust sgt sbb opis da comfirm nk ada kan latihan netball setiap rabu jam 5 ptg hingga 7 mlm kt wisma..tp semalam hujan turun dengan lebat yg amat..punyer la semangat kami nk wat latihan sampai banjir wisma smlm..aku da bawak baju & kasut sukan tp takde rezeki,,so, kena la tunggu next week,,harap2 tak hujan..

25 June 2010
jumaat..
hari ni ada opis bua majlis perpisahan utk uncle gordien yg akan bersara..wah..dia d keje kt JAN 37 tahun..satu perjalanan yg cukup lama..(bole sempat ke aku keje camtu lama)hehehe..majlis buat kt hotel rasa sayang,,depan bangunan KWSP,,so far ok la,,ye la, hotel murah, so mknn nyer pun biasa2 jek..tp enjoy sgt!!

mm,,arini mkn mlm aku masak siakap 3 rasa utk suami,,tp special coz pakai sos nenas,,oppss terletak byk pulak..masa aku rasa cam terlalu masam,,so standby je la kena marah nti,,time husband mkn aku tunggu, nk dgr komen,,haha, rupenya dia tak komen ape, mintak nasi tmbah lg ada la,,fuhh lega...cam biasa utk aku,aku masak siakap rebus,,rasa ada masam2 sikit..org jawa kata seger~~..

sebenarnya aku n family sok nk g melaka. anto adik (fazrin) masuk uitm utk lapor diri. adik yg kt putrajaya (lia) ni pandai, dengar je kitaorg nk naik, dia pun order r makanan..asam pedas ayam, urap, batang keladi n udang goreng,,pergghh, order saja ~
ape lg, jumaat mlm tu berkampung kt uma aku main masak2 r,,cam nk raye jek rase..
mak da siap baso ayam, tgk2 da lena,,penat sgt r tu,,tinggal aku dgn adik siapkn semua,,mata pun tak tahan,,readykn bhn2 utk masak sok pg, kami pun tidur..

opppss,lupe pulk,husband takde kt uma mlm tu,,dia da siap kemas semua brg airbrush dia,,,dia ckp nk g bercukur..da rimas katanya,,hehehe(pak mertua nk dtg, kena smart sikit)

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...