Rabu, 23 Jun 2010

.:: kling..kling.::

pagi yang sejuk ~~

mmm...alhamdulillah da siap sarapan. arini simple je just hotdog n nugget..lgpn da lama sgt kt dlm freezer tu,,rasa pn da kureng sikit..huhu

aku tulis blog ni belah pagi coz kt uma tak sempat, bz la katakan..kuikui..so, petang semalam sampai je uma rileks2 kejap..tup2 dengar loceng eskrim..mm,,beli la yg 50 sen sblm start wt keje uma..dan2 je nmpk husband balik dr kerja,,suke sgt2..dia pn order eskrim roti 1 ea sayang..ok jek..tQ to mat bangla@nepal yg rajin jual eskrim petang2 kala itu..

menu mlm td ayam sambal dengan sayur bayam masak lemak. berselera sungguh husband makan..cam biasa la aku mkn lauk yg rebus2 jek nasi pun sikit jek..(konon jaga kesihatan,,hehehe)..siap je mkn member husband col (Aus) nk dtg lepak kt uma..husband pesan suro bawak syisha..mmm,, harum la uma aku mlm dgn flavor syisha yg sweet tu..husband pun da bape hari tak kuar mlm coz bz mengecat (airbrush)cover set motor RXZ dia tu..tak pe, klu kuar nti aku gak yg bising..hehehe

so, end for smlm punyer cerita..sok kita sambung dengan cerita yg baru ~~

~~ da da ~~



jom cendol !!

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...